Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення 22. Про надання згоди на прийняття об’єкта незавершеного будівництва “Очисних споруд каналізації у м. Андрушівка”

23 Грудень 2020

Рішення 22. Про надання згоди на прийняття об’єкта незавершеного будівництва “Очисних споруд каналізації у м. Андрушівка”

Оригінальний файл з текстом рішення: Завантажити текст

Оригінальний файл з результатами поіменного голосування: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ

Друга сесія Восьмого скликання

від 23 грудня 2020 року №22

Про надання згоди на прийняття об’єкта  незавершеного будівництва «Очисних споруд каналізації у м.Андрушівка»

Відповідно до статей 26, 59 Закону України  «Про місцеве самоврядування в Україні», врахувавши лист управління екології та природніх ресурсів  Житомирської обласної державної адміністрації від 18.11.2020  №4593\4-4\3 , рекомендації постійних комісій міської ради з питань комунальної власності, інфраструктури, транспорту, житлово-комунального господарства, архітектури, благоустрою та земельних відносин, з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів, міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Надати згоду управлінню екології  та природніх ресурсів Житомирської обласної державної адміністрації  на прийняття у комунальну власність  Андрушівської міської ради об’єкта незавершеного будівництва «Очисних споруд каналізації у м.Андрушівка», трансформаторної підстанції  КТПМ 100\10\0, 4 кВ та обладнання для очисних споруд  каналізації, яке на даний час знаходиться на відповідальному зберіганні в КП «Комсервіс» Андрушівської міської ради згідно договору зберігання №12073Б від 07.12.2018р.
  2. Уповноважити міського голову (Білецьку Г.І.) правом підпису відповідних  документів, пов’язаних з прийняттям у комунальну власність відповідного майна.
  3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії міської ради з питань комунальної власності, інфраструктури, транспорту, житлово-комунального господарства, архітектури, благоустрою та земельних відносин (Рудюк П.М.), з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів (Ткаченко Д.В.),

 Міський голова Галина  БІЛЕЦЬКА

503 Service Unavailable

Service Unavailable

The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.

Additionally, a 503 Service Unavailable error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.