Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №94 від 20.05.2022 р. Про надання повної цивільної дієздатності неповнолітній

20 Травень 2022

Рішення №94 від 20.05.2022 р. Про надання повної цивільної дієздатності неповнолітній

Оригінальний файл з текстом рішення виконкому: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА РАДА

БЕРДИЧІВСЬКОГО РАЙОНУ ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

від 20 травня 2022 р.

№94

Про надання повної цивільної дієздатності неповнолітній —

Відповідно до ст. 35 Цивільного  кодексу України,  ст. 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», постанови Кабінету Міністрів України від 24.09.2008 № 866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини», розглянувши заяву неповнолітньої ——-, жительки с. Зарубинці, вул. —-, та подані нею документи, враховуючи те, що заявниця досягла шістнадцяти років і записана матірꞌю дитини ——, 09 квітня 2022 року народження (свідоцтво про народження серія —- №—- видане Андрушівським відділом державної реєстрації актів цивільного стану у Бердичівському районі Житомирської області Центрально-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції), беручи до уваги згоду батьків неповнолітньої ——- та Гаєвського Віктора Миколайовича, в інтересах неповнолітньої дитини, виконавчий комітет Андрушівської міської ради

ВИРІШУЄ:

  1. Надати неповнолітній ——-, —- року народження, повну цивільну дієздатність з усіма правами та обовꞌязками.
  2. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради  Демченка С.Д.

Міський голова Галина БІЛЕЦЬКА