Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №85 від 19.03.2021 р. Про застосування додаткових обмежувальних протиепідемічних заходів на території Андрушівської міської ради

19 Березень 2021

Рішення №85 від 19.03.2021 р. Про застосування додаткових обмежувальних протиепідемічних заходів на території Андрушівської міської ради

Оригінальний файл з текстом рішення виконкому: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА РАДА

БЕРДИЧІВСЬКОГО РАЙОНУ ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

від 19 березня 2021 р.

№85

Про застосування додаткових обмежувальних протиепідемічних заходів на території Андрушівської міської ради

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2020 року № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 17 лютого 2021 р. № 104 та з урахуванням рішень   Житомирської обласної комісії ТЕБ та НС (від 01.03.2021 р. №6), Андрушівської місцевої комісії ТЕБ та НС    (19.03.2021 р № 4), виконавчий комітет Андрушівської міської ради

ВИРІШУЄ:

  1. Міському голові, старостам сіл, керівникам відповідних структур (за згодою) забезпечити суворе дотримання обмежувальних  протиепідемічних заходів відповідно до «червоного» рівня епідемічної небезпеки, визначених постановою КМУ від 9 грудня 2020 року № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 24 лютого 2021 р. № 154.
    На території Андрушівської міської ради заборонити роботу Андрушівського міського ринку, а також торгівлю з рук, лотків, яток тощо, кіосків виїзної торгівлі продовольчими та непродовольчими товарами та торгівлю непродовольчими товарами у магазинах.
  2. Андрушівському відділенню Бердичівського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Житомирській області (Пенькевіч С.Б.) посилити контроль за дотриманням карантинних заходів та громадського порядку  по виконанню протиепідемічних обмежувальних заходів для «червоного» рівня епідемічної небезпеки, передбачених постановою Кабінету Міністрів України від 9 грудня 2020 року №1236 в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 24 лютого 2021 р. № 154,  у тому числі за недопущенням роботи Андрушівського міського ринку, а також торгівлі з рук, лотків, яток тощо, кіосків виїзної торгівлі продовольчими та непродовольчими товарами та торгівлю непродовольчими товарами у магазинах.
  3. Мобільній групі щодо запобігання занесенню і поширенню випадків COVID-19 на території Андрушівської міської ради, створеній рішенням Андрушівської місцевої комісії ТЕБ та НС (25.02.2021р. №2) збільшити інтенсивність контрольних рейдів щодо перевірки дотримання обмежувальних  протиепідемічних заходів відповідно до «червоного» рівня епідемічної небезпеки, передбачених постановою Кабінету Міністрів України від 9 грудня 2020 року №1236 в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 24 лютого 2021 р. № 154.   
  4. Директору КНП «ЦПМСД» Андрушівської міської ради     (Палазюк В.Д.) організувати роботу поліклініки Центру надання первинної медико-санітарної допомоги у вихідні дні.
  5. Начальнику Андрушівського РС Управління ДСНС України у Житомирській області (Кобилінський М.В.) забезпечити проведення дезінфекції у місцях масового скупчення людей у м. Андрушівка, а саме: поліклініка, автостанція, адміністративна будівля міської ради, дитячий майданчик біля майдану Т.Г.Шевченка.
  6. Відділу інформаційних технологій та інформації (Казмірчук В.А.), старостам сіл забезпечити інформування населення, у тому числі через засоби масової інформації, щодо встановлення додаткових протиепідемічних заходів на території Андрушівської міської ради, а також необхідності продовження суворого виконання вимог із запобігання поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19.
  7. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Горкуна В.І.

Міський голова Галина БІЛЕЦЬКА