Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №81 від 19.03.2021 р. Про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна

19 Березень 2021

Рішення №81 від 19.03.2021 р. Про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна

Оригінальний файл з текстом рішення виконкому: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА РАДА

БЕРДИЧІВСЬКОГО РАЙОНУ ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

від 19 березня 2021 р.

Про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна

Керуючись ст. 319 ЦК України, ст. 37, ст. 40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Тимчасовим порядком реалізації експериментального проекту з присвоєння адрес об’єктам будівництва та об’єктам нерухомого майна затвердженого ПКМ України від 27 березня 2019 № 367 (далі – Тимчасовий порядок), розглянувши заяви Гвоздецької Ніни Іванівни та Семенюк Наталії Олександрівни про присвоєння адреси новоствореним об’єктам нерухомого майна, які утворилися у результаті поділу нерухомого майна (житлового будинку) за адресою: ———-, враховуючи частину 12 статті 263 Закону України “Про регулювання містобудівної діяльності”, що заявниками не подано договір про поділ спільного майна (житлового будинку), пункти 21, 22, 23 Тимчасового порядку, та те, що власники не подали технічні паспорти на новостворені об’єкти нерухомого майна (не повний пакет документів), не засвідчили копії документів, які подаються для зміни адреси об’єкта нерухомого майна у разі поділу, виконавчий комітет Андрушівської міської ради

ВИРІШУЄ:

  1. Відмовити Гвоздецькій Ніні Іванівні та Семенюк Наталії Олександрівні в присвоєнні адреси об’єктам нерухомого майна, що утворилися в результаті поділу.
  2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Горкуна В.І.

Міський голова Галина БІЛЕЦЬКА