Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №80 від 19.03.2021 р. Про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна

19 Березень 2021

Рішення №80 від 19.03.2021 р. Про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна

Оригінальний файл з текстом рішення виконкому: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА РАДА

БЕРДИЧІВСЬКОГО РАЙОНУ ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

від 19 березня 2021 р.

Про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна

Керуючись ст. 319 ЦК України, ст. 37, ст. 40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Тимчасовим порядком реалізації експериментального проекту з присвоєння адрес об’єктам будівництва та об’єктам нерухомого майна затвердженого ПКМ України від 27 березня 2019 № 367 (далі – Тимчасовий порядок), розглянувши заяву Чорнобиль Тетяни Леонідівни про зміну адреси об’єкту нерухомого майна (житлового будинку) за адресою: —— враховуючи пункти 19, 20, 22, 23 Тимчасового порядку, та те, що заявник Чорнобиль Тетяна Леонідівна не є власником житлового будинку по ——, виконавчий комітет Андрушівської міської ради

ВИРІШУЄ:

  1. Відмовити Чорнобиль Тетяні Леонідівні, в зміні адреси об’єкту нерухомого майна (житлового будинку) за адресою: ————у зв’язку з тим, що заяву подано особою, яка не є власником (співвласником) об’єкта нерухомого майна, щодо якого подано заяву про зміну адреси.
  2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Горкуна В.І.

Міський голова Галина БІЛЕЦЬКА