Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №78 від 17.03.2023 р. Про надання статусу дитини, позбавленої батьківського піклування П.І.П.

17 Березень 2023

Рішення №78 від 17.03.2023 р. Про надання статусу дитини, позбавленої батьківського піклування П.І.П.

Оригінальний файл з текстом рішення виконкому: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА  РАДА

БЕРДИЧІВСЬКОГО РАЙОНУ   ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

В И К О Н А В Ч И Й   К О М І Т Е Т

Р І Ш Е Н Н Я

від 17  березня 2023 р.                                                                                     № 78

Про надання статусу дитини, позбавленої батьківського піклування П.І.П.

 Відповідно до пп. 4 п.б статті 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», на виконання статті 5 Закону України «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування», пунктів 22, 24 Порядку провадження органами опіки та піклування діяльності, пов’язаної із захистом прав дитини, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24.09.2008 № 866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дітей», розглянувши подання служби у справах дітей Андрушівської міської ради про надання статусу дитини, позбавленої батьківського піклування П.І.П., хххххх року народження в зв’язку з тим, що його мати, П.І.П. позбавлена батьківських прав (рішення Андрушівського районного суду Житомирської області від 10.02.2023 року, справа № 272/893/22), а батько, П.І.П., записаний відповідно до частини першої ст.135 Сімейного кодексу України (повний витяг з Державного реєстру актів цивільного стану громадян щодо актового запису про народження №00038871162, виданий 15.03.2023 Андрушівським відділом державної реєстрації актів цивільного стану у Бердичівському районі Житомирської  області Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції  (м. Київ), з метою влаштування дитини в сімейні форми виховання, виконавчий комітет Андрушівської міської ради

В И Р І Ш У Є:

1. Надати статус дитини, позбавленої батьківського піклування малолітньому П.І.П., хххххх року народження та влаштувати його в сімейні форми виховання.

2. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергія ДЕМЧЕНКА.

Міський голова                                                                           Галина БІЛЕЦЬКА