Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №75 від 17.03.2023 р. Про зняття з соціального квартирного обліку

17 Березень 2023

Рішення №75 від 17.03.2023 р. Про зняття з соціального квартирного обліку

Оригінальний файл з текстом рішення виконкому: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА  РАДА

БЕРДИЧІВСЬКОГО РАЙОНУ   ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

В И К О Н А В Ч И Й   К О М І Т Е Т

Р І Ш Е Н Н Я

від  17 березня  2023 р.                                                                                     № 75

Про зняття з соціального квартирного обліку

Керуючись Житловим кодексом Української РСР, на підставі п.п.2, п.1 ст.19 Закону України «Про житловий фонд соціального призначення», відповідно до підпункту 6 пункту “б” статті 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», п.п. 2, п.11 Порядку взяття громадян на соціальний квартирний облік, їх перебування на такому обліку та зняття з нього, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від  23.07.2008 № 682, згідно з протоколом засідання громадської комісії з житлових питань при виконавчому комітеті міської ради від 16.03.2023 року № 26,  виконавчий комітет Андрушівської міської ради

В И Р І Ш У Є :

   1.   Зняти з соціального квартирного обліку:

– Яремчук Ольгу Анатоліївну, з 31.03.2023 року.

2. Уповноважити КП АМР «КОМСЕРВІС» розірвати договір найму житлового приміщення у соціальному гуртожитку № х, за адресою: вул.ххххх, х, м. хххххх, Бердичівський р-н, Житомирська обл., із громадянкою Яремчук О.А. із  31.03.2023 року.

3. Спеціалісту, відповідальному за ведення квартирного обліку Самборській А.О. на протязі 30-ти робочих днів від дня прийняття даного рішення направити гр. Яремчук О.А. письмове повідомлення про зняття з соціального квартирного обліку із зазначенням причин зняття, відповідно до законодавства.

4. Контроль за виконанням даного  рішення покласти на заступника міського  голови з питань діяльності виконавчих органів ради Володимира ГОРКУНА.

Міський голова                                                                             Галина БІЛЕЦЬКА