Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №74 від 17.03.2023 р. Про надання житлової площі в соціальному гуртожитку та видачу ордера

17 Березень 2023

Рішення №74 від 17.03.2023 р. Про надання житлової площі в соціальному гуртожитку та видачу ордера

Оригінальний файл з текстом рішення виконкому: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА  РАДА

БЕРДИЧІВСЬКОГО РАЙОНУ   ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

В И К О Н А В Ч И Й   К О М І Т Е Т

Р І Ш Е Н Н Я

від 17 березня  2023 р.                                                                                        № 74

Про надання житлової площі

в соціальному гуртожитку та

видачу ордера

Відповідно до пп.2 п “а” статті 30, статті 40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», керуючись ч.1 ст.10,  п.1 ч.1 ст.19  Закону України «Про житловий фонд соціального призначення», розглянувши заяву жительки міста Андрушівка Лень Карини Юріївни, згідно протоколу засідання громадської комісії з житлових питань при виконавчому комітеті міської ради від 16.03.2023 року № 26, виконавчий комітет Андрушівської міської ради

В И Р І Ш У Є:

1. Надати житлову площу в соціальному гуртожитку  № х по вул. хххх, м. ххххххх, Бердичівський р-н, Житомирська обл., та видати ордер на заселення житлової площі в соціальному гуртожитку № х з 01.04.2023 року:

– Лень Карині Юріївні, склад сім’ї 3 особи, кімната № хх, загальна площа 14,9 кв.м.

2. Уповноважити КП АМР «КОМСЕРВІС» укласти договір найму житлового приміщення у соціальному гуртожитку № х із громадянкою Лінь К.Ю. за формою згідно з  додатком  1 до Типового Положення від сторони наймодавця з 01.04.2023 року.

3. Повідомити особу, зазначену у п.1 даного рішення про те, що зняття в установленому законодавством порядку із соціального квартирного  обліку  особи,  яка  згідно  з  договором  проживає в гуртожитку, є підставою для його розірвання, а також про те, що наймодавець має право вимагати розірвання договору, якщо наймач або інші особи, за дії яких він відповідає, використовують житлове  приміщення  не  за  призначенням  або  порушують  правила користування такими приміщеннями.

4. Контроль за виконанням даного  рішення покласти на заступника міського  голови з питань діяльності виконавчих органів ради Володимира ГОРКУНА.

Міський голова                                                                           Галина БІЛЕЦЬКА