Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №7 від 28.10.2022 р. Про зменшення Статутного капіталу комунального підприємства Андрушівської міської ради «КОМСЕРВІС»

28 Жовтень 2022

Рішення №7 від 28.10.2022 р. Про зменшення Статутного капіталу комунального підприємства Андрушівської міської ради «КОМСЕРВІС»

Оригінальний файл з текстом рішення: Завантажити текст

Оригінальний файл з результатами поіменного голосування: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ

 Двадцять п’ята сесія

Восьмого скликання

28.10.2022

№7

Про зменшення статутного капіталу комунального підприємства Андрушівської міської ради «КОМСЕРВІС»

Відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Бюджетного кодексу України, ст.78 Господарського кодексу України, розглянувши клопотання комунального підприємства Андрушівської міської ради «КОМСЕРВІС», враховуючи рекомендації  постійної комісії з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів, міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Зменшити статутний капітал комунального підприємства Андрушівської міської ради «КОМСЕРВІС» на суму 22 279 710, 38 гривень  (двадцять два мільйони двісті сімдесят дев`ять тисяч сімсот десять гривень 38 копійок).
  2. Затвердити статутний капітал комунального підприємства Андрушівської міської ради «КОМСЕРВІС» в сумі 3 229 690  гривень  (три мільйони двісті двадцять дев`ять тисяч шістсот дев`яносто гривень 00 копійок)».
  3. Комунальному підприємству Андрушівської міської ради «КОМСЕРВІС» внести зміни до Статуту підприємства у встановленому законодавством порядку.
  4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів (Ткаченко Д.В.) та заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Горкуна В.І.

Міський голова Галина БІЛЕЦЬКА