Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №69 від 24.02.2023 р. Про внесення змін до рішення тринадцятої сесії Андрушівської міської ради восьмого скликання від 29.10.2021 року №52 «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок з метою передачі в постійне користування ДП «Коростишівський лісгосп АПК»

24 Лютий 2023

Рішення №69 від 24.02.2023 р. Про внесення змін до рішення тринадцятої сесії Андрушівської міської ради восьмого скликання від 29.10.2021 року №52 «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок з метою передачі в постійне користування ДП «Коростишівський лісгосп АПК»

Оригінальний файл з текстом рішення: Завантажити текст

Оригінальний файл з результатами поіменного голосування: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ

Двадцять дев’ята сесія                                                               Восьмого скликання

24.02.2023                                                                                                                                    №69

Про внесення змін до рішення тринадцятої сесії Андрушівської міської ради восьмого скликання від 29.10.2021 року №58 «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок з метою передачі в постійне користування ДП «Коростишівський лісгосп АПК»

          Розглянувши клопотання Дочірного підприємства «Коростишівський лісгосп АПК» Житомирського обласного комунального агролісогосподарського підприємства «Житомироблагроліс» Житомирської обласної ради, м.Коростишів, вул.Різдвяна, 80-а, код ЄДРПОУ 32062890 про внесення змін до рішення тринадцятої сесії восьмого скликання №58 від 29.10.2021 року, враховуючи рекомендації постійної комісії та керуючись ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.ст.12, 92, 122, 123 Земельного кодексу України, ст.ст.19,50 Закону України «Про землеустрій», міська рада

ВИРІШУЄ:

1.Внести зміни до рішення тринадцятої сесії Андрушівської міської ради восьмого скликання від 29.10.2021 №58 «Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок, з метою передачі в постійне користування ДП «Коростишівський лісгосп АПК», виклавши п.1 у новій редакції:

«1. Надати дочірному підприємству «Коростишівський лісгосп АПК» Житомирського обласного комунального агролісогосподарського підприємства «Житомироблагроліс» Житомирської обласної ради дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок, з метою передачі в постійне користування для ведення лісового господарства із земель запасу Андрушівської міської ради орієнтовною площею 41,65 га в тому числі:

за межами населеного пункту с.Лебединці – 12,4 га;

за межами населеного пункту с.Мостове – 3,0 га;

за межами населеного пункту с.Городище – 3,50 га;

за межами населеного пункту с.Яроповичі – 7,0 га;

за межами населеного пункту с.Нехворощ – 14,25 га;

за межами населеного пункту с.Жерделі – 1,5га».

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань комунальної власності, інфраструктури, транспорту, житлово-комунального господарства, архітектури, благоустрою та земельних відносин (Рудюк П.М.) та секретаря ради Прокопенко О.В.

Міський голова                                                                            Галина БІЛЕЦЬКА