Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №67 від 17.03.2023 р. Про встановлення опіки над дітьми, позбавленими батьківського піклування П.І.П., П.І.П.

17 Березень 2023

Рішення №67 від 17.03.2023 р. Про встановлення опіки над дітьми, позбавленими батьківського піклування П.І.П., П.І.П.

Оригінальний файл з текстом рішення виконкому: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА  РАДА

БЕРДИЧІВСЬКОГО РАЙОНУ   ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

В И К О Н А В Ч И Й   К О М І Т Е Т

Р І Ш Е Н Н Я

від 17 березня 2023 р.                                                                                          № 67

Про встановлення опіки над дітьми, позбавленими батьківського піклування П.І.П., П.І.П.

Відповідно до статей 243, 244 Сімейного кодексу України, статей 58, 61, 63 Цивільного кодексу України, пп.4 п. б статті 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», пунктів 42, 43, 44, 48, 52, 53 Порядку провадження органами опіки та піклування діяльності, пов’язаної із захистом прав дитини, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24.09.2008 № 866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дітей», розглянувши заяву П.І.П., жителя  с. ХХХХХ, вул. ХХХХХ, ХХ, про призначення опікуном дітей, позбавлених батьківського піклування П.І.П.,  ХХХХ року народження та П.І.П., ХХХХ року народження,  лист служби у справах дітей від 07.03.2023 № 105, виконавчий комітет Андрушівської міської ради

В И Р І Ш У Є:

  1. Призначити П.І.П., ХХХХ року народження опікуном дітей, позбавлених батьківського піклування П.І.П., ХХХХ року народження та П.І.П., ХХХХ року народження.
  • Покласти персональну відповідальність за життя, здоров’я, фізичний і психічний розвиток підопічних дітей на опікуна П.І.П.
  • Службі у справах дітей Андрушівської міської ради (Малинівська О.А.) забезпечити здійснення контролю за умовами проживання та виховання дітей     до досягнення ними повноліття; щороку готувати висновки про стан утримання, навчання та виховання дітей.
  • КУ «Центр надання соціальних послуг Андрушівської міської ради» (Подік Н.В.) забезпечити надання комплексу послуг, спрямованих на створення належних умов для виховання та розвитку підопічних дітей.
  • Відділу соціального захисту та охорони здоров’я апарату Андрушівської міської ради та її виконавчого комітету (Скрицька Н.М.) щорічно забезпечити пільговим оздоровленням підопічних дітей.
  • Відділу освіти, молоді та спорту апарату Андрушівської міської ради та її виконавчого комітету (Рудюк С.О.) забезпечити право дітей на здобуття загальної середньої освіти, а у разі потреби забезпечити інклюзивним/індивідуальним навчанням.
  • КНП «Центр ПМСД» Андрушівської міської ради (Балюк А.М.) закріпити за дітьми сімейного лікаря та щорічно забезпечити медичним оглядом дітей за умови укладення декларації з сімейним лікарем.
  • Рекомендувати Управлінню соціального захисту населення Бердичівської районної державної адміністрації забезпечити призначення та виплату державної соціальної допомоги на підопічних дітей в межах видатків передбачених в державному бюджеті.
  • Рекомендувати відділу поліцейської діяльності № 1 Бердичівського районного відділу поліції Головного управління національної поліції України в Житомирській області інформувати службу у справах дітей про відсутність чи наявність проявів асоціальної поведінки з боку опікуна та підопічних дітей.
  1. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергія ДЕМЧЕНКА.

Міський голова                                                                           Галина БІЛЕЦЬКА