Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №62 від 19.03.2021 р. Про наведення належного санітарного стану та благоустрою територій населених пунктів громади

19 Березень 2021

Рішення №62 від 19.03.2021 р. Про наведення належного санітарного стану та благоустрою територій населених пунктів громади

Оригінальний файл з текстом рішення виконкому: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА РАДА

БЕРДИЧІВСЬКОГО РАЙОНУ ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

від 19 березня 2021 року

№62

Про наведення належного санітарного стану та благоустрою територій населених пунктів громади

Керуючись статтями 30, 40, 73 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Законом України “Про благоустрій населених пунктів», з метою поліпшення рівня благоустрою, санітарного та технічного стану об’єктів інфраструктури, підвищення рівня громадської активності, відповідальності за благоустрій та чистоту на території громади, виконавчий комітет Андрушівської міської ради

ВИРІШУЄ:

  1. Провести в період з 22.03.2021 по 22.05.2017 заходи по прибиранню, озелененню та благоустрою Андрушівської міської територіальної громади  та залучити до їх виконання комунальні підприємства, жителів громади, трудові та учнівські колективи, підприємства, установи та організації, а також фізичних осіб підприємців.
  2. Визнати єдиним санітарним днем в населених пунктах громади – четвер.
  3. Провести підприємствами, установами, організаціями комунальної та інших форм власності на території Андрушівської міської територіальної громади 03.04.2021р, 17.04.2021р, 15.05.2021р. суботники по прибиранню прилеглих територій.
  4. Утворити робочу групу для проведення контролю за проведенням двомісячника із благоустрою населених пунктів громади, та затвердити її склад, що додається (додаток 1).
  5. Затвердити заходи весняного двомісячника наведення належного санітарного  стану  та благоустрою територій населених пунктів громади, що додаються (додаток 2).
  6. Робочій групі щотижня (у п’ятницю) проводити комісійні об’їзди населених пунктів громади для визначення об’ємів робіт та підведення проміжних підсумків виконання комплексу заходів.
  7. Старостам сіл,керівникам підприємств, установ, організацій комунальної та інших форм власності поінформувати виконавчий комітет Андрушівської міської ради до 22.05.2021 року про результати виконання цього рішення.
  8. Контроль за виконанням цього рішення покласти на  заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Горкуна В.І.

Міський голова Галина БІЛЕЦЬКА


Повний текст додатків доступний в оригінальному файлі рішення, доступному по посиланню вище. Також, дооступний додаток 2 — Заходи по наведенню належного санітарного стану та благоустрою територій населених пунктів Андрушівської міської територіальної громади.