Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №59 від 04.03.2021 р. Про організацію тимчасової торгівлі живими квітами в м. Андрушівка

04 Березень 2021

Рішення №59 від 04.03.2021 р. Про організацію тимчасової торгівлі живими квітами в м. Андрушівка

Оригінальний файл з текстом рішення виконкому: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА РАДА

БЕРДИЧІВСЬКОГО РАЙОНУ ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

від 04 березня 2021 р. № 59

Про організацію тимчасової торгівлі живими квітами в м. Андрушівка

Керуючись  статтею 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши заяву ФОП Дроботюк Галини Сергіївни від 03.03.2020 року № б\н, ФОП Сахно Тамари Василівни від 04.03.2021 року № б\н “Про дозвіл на торгівлю квітами в м. Андрушівка” з метою задоволення потреб мешканців громади живими квітами на час святкування Міжнародного жіночого дня – 8 березня, виконавчий комітет Андрушівської міської ради

ВИРІШУЄ:

  1. Як виняток, надати дозвіл  ФОП Дроботюк Галині Сергіївні на торгівлю живими квітами з 04 по 10 березня 2021 року включно з 08.00 до 20.00 години у спеціалізованому магазині “Ромашка” та на прилеглій території біля магазину за адресою місто Андрушівка, вулиця Зозулінського, 15Б, Бердичівського району, Житомирської області.
  2. Як виняток, надати дозвіл  ФОП Сахно Тамарі Василівні на торгівлю живими квітами з 04 по 10 березня 2021 року включно з 08.00 до 20.00 години у спеціалізованому магазині “Квіточка” та на прилеглій території біля магазину за адресою: місто Андрушівка, вулиця Зозулінського, 16, Бердичівського району, Житомирської області.
  3. ФОП Дроботюк Галині Сергіївні та ФОП Сахно Тамарі Василівні забезпечити:
    • дотримання  обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2;
    • дотримання Правил благоустрою території міста Андрушівка;
    • дотримання інших вимог чинного законодавства України.
  4. Як виняток, надати дозвіл  фізичним особам — підприємцям, які застосовують спрощену систему оподаткування та мають право здійснювати виключно роздрібний продаж товарів з торгівельних місць на ринках, застосовують у своїй діяльності КВЕД 47.76, 47.89 на торгівлю живими квітами з 04 по 10 березня 2021 року включно на Кооперативному ринку за адресою: місто Андрушівка, вулиця Житомирська, 43, Бердичівського району, Житомирської області.
  5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Горкуна В.І.

Міський голова Галина БІЛЕЦЬКА