Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №49 від 19.02.2021 р. Про влаштування в прийомну сім’ю дітей Мельник В.О., Мельник Б.О.

19 Лютий 2021

Рішення №49 від 19.02.2021 р. Про влаштування в прийомну сім’ю дітей Мельник В.О., Мельник Б.О.

Оригінальний файл з текстом рішення виконкому: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА  РАДА

БЕРДИЧІВСЬКОГО РАЙОНУ ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

від 19 лютого 2021 р.

Про поповнення прийомної сім’ї ——– дітьми, позбавленими батьківського піклування ————-

 Розглянувши заяву прийомних батьків ———-, жителів  м. Андрушівка, вул. ———-, про поповнення прийомної сім’ї дітьми, позбавленими батьківського піклування, враховуючи висновки служби у справах дітей Андрушівської міської ради та КУ «Центр надання соціальних послуг», на виконання  Закону України «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування», постанови Кабінету Міністрів України від 26.04.2002 № 565 «Про затвердження Положення про прийомну сім’ю», відповідно до статті 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Андрушівської міської ради

ВИРІШУЄ:

  1. Влаштувати з23.02.2021 року на виховання та спільне проживання у прийомну сім’ю —————-, дітей, позбавлених батьківського піклування —————, ——– року народження та ———–, ———- року народження.
  2. Покласти персональну відповідальність за життя, здоров’я, фізичний і психічний розвиток прийомних дітей —- та —— на прийомних батьків ———-.
  3. Службі у справах дітей Андрушівської міської ради забезпечити:
    1. Підготовку договору про влаштування та спільне проживання  дітей у прийомній сім’ї.
    2. Передачу прийомним батькам пакету документів на ——– та ———-
    3. Здійснення контроль за умовами проживання та виховання дітей в прийомній сім’ї  ———-.
    4. Щорічне готувати звіт про стан виховання, утримання і розвитку дітей в прийомній сім’ї.
  4. Рекомендувати КУ «Центр надання соціальних послуг» Андрушівської міської ради забезпечити:
    1. Соціальне супроводження прийомної сім’ї, надання комплексу послуг, спрямованих на створення належних умов функціонування прийомної сім’ї.
    2. Щорічне подання службі у справах дітей міської ради звіту про виконання плану соціального супроводження прийомної сім’ї.
  5. Рекомендувати Управлінню соціального захисту населення Бердичівської районної державної адміністрації забезпечити призначення та виплату державної соціальної допомоги на прийомних дітей, грошового забезпечення прийомним батькам в межах видатків передбачених в державному бюджеті.
  6. Відділу соціального захисту та охорони здоров’я міської ради щорічно забезпечити пільговим оздоровленням прийомних дітей.
  7. Рекомендувати КНП «Андрушівська міська лікарня» Андрушівської міської ради забезпечити:
    1. Закріплення за прийомними дітьми сімейного лікаря та проходження двічі на рік медичного огляду та здійснення диспансерного нагляду.
    2. Надання службі у справах дітей Андрушівської міської ради інформації про стан здоров’я прийомних дітей, дотримання прийомними батьками рекомендацій лікарів.
  8. Відділ освіти, молоді та спорту Андрушівської міської ради забезпечити:
    1. Реалізацію прав дітей на здобуття загальної повної загальної середньої освіти, а у разі потреби забезпечити інклюзивним/індивідуальним навчанням.
    2. Надання службі у справах дітей Андршівської міської ради інформації про рівень розвитку та знань дітей, наявність шкільного приладдя, систематичне відвідування уроків та своєчасність і якість виконання домашніх завдань, відвідування дітьми  гуртків, секцій, позашкільних заходів, участь прийомних батьків у вихованні дітей.
  9. Рекомендувати відділу поліцейської дільниці № 1 Бердичівського районного відділу поліції Головного управління національної поліції України в Житомирській області забезпечити щорічне подання службі у справах дітей Андрушівської міської ради інформації про відсутність чи наявність проявів асоціальної поведінки з боку прийомних батьків та прийомних дітей.
  10. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Демченка С.Д.

Міський голова Галина БІЛЕЦЬКА