Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №47 від 19.02.2021 р. Про утворення комісії з питань захисту прав дітей

19 Лютий 2021

Рішення №47 від 19.02.2021 р. Про утворення комісії з питань захисту прав дітей

Оригінальний файл з текстом рішення виконкому: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА РАДА

БЕРДИЧІВСЬКОГО РАЙОНУ ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

від 19 лютого 2021 р.

№47

Про утворення комісії з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Андрушівської міської ради, затвердження її персонального складу та Положення

Керуючись Конституцією України, Сімейним кодексом України, Цивільним кодексом України, відповідно до законів України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  «Про органи і служби у справах дітей та спеціальні установи для дітей», «Про освіту», «Про соціальні послуги», «Про соціальну роботу з сім’ями, дітьми та молоддю», постанов Кабінету Міністрів України від 1 червня 2020 р. № 585 «Про забезпечення соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах», від 24.09.2008 № 866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язані із захистом прав дітей», керуючись наказом Міністерства соціальної політики від 30.12.2020 № 868 «Про затвердження Методичних рекомендацій щодо організації та забезпечення діяльності територіальної громади у сферах соціального захисту населення та захисту прав дітей», розглянувши лист служби у справах дітей від 15.02.2021 № 16, з метою сприяння забезпеченню реалізації прав дитини на життя, охорону здоров’я, освіту, соціальний захист, сімейне виховання та всебічний розвиток виконавчий комітет Андрушівської міської ради

ВИРІШУЄ:

  1. Утворити комісію з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Андрушівської міської ради та затвердити її персональний склад, що додається.
  2. Затвердити Положення про комісію з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Андрушівської міської ради, що додається.
  3. Визначити уповноважену особу, яка відповідає за організаційне виконання рішення, начальника служби у справах дітей міської ради.
  4. Контроль за виконанням рішення покласти на  заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Демченка С.Д.

Міський голова Галина БІЛЕЦЬКА


Повний текст додатків доступний в оригінальному файлі рішення, доступному по посиланню вище.