Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №43 від 19.02.2021 р. Про утворення опікунської ради при виконавчому комітеті Андрушівської міської ради

19 Лютий 2021

Рішення №43 від 19.02.2021 р. Про утворення опікунської ради при виконавчому комітеті Андрушівської міської ради

Оригінальний файл з текстом рішення виконкому: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА  РАДА

БЕРДИЧІВСЬКОГО РАЙОНУ ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

від 19 лютого 2021 р.

№  43

Про утворення опікунської ради при виконавчому комітеті Андрушівської міської ради

Керуючись Конституцією України, ст. 56, 58, 60 Цивільного  кодексу України,  п.п. 4 п.б ч.1 ст. 34, ч.6 ст. 59  Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Правилами опіки і піклування, затвердженими наказом Державного комітету України у справах сім’ї та молоді, Міністерства освіти України, Міністерства охорони здоров’я України, Міністерства праці та соціальної політики України від 26.05.1999 № 34/166/131/88, наказом Міністерства соціальної політики від 30.12.2020 № 868 «Про затвердження Методичних рекомендацій щодо організації та забезпечення діяльності територіальної громади у сферах соціального захисту населення та захисту прав дітей», з метою соціального захисту повнолітніх недієздатних осіб та осіб, дієздатність яких обмежена, повнолітніх осіб, які за станом здоров’я не можуть самостійно здійснювати свої права і виконувати свої обов’язки, виконавчий комітет Андрушівської міської ради

ВИРІШУЄ:

  1. Утворити опікунську раду при виконавчому комітеті Андрушівської міської ради  та затвердити її персональний склад, додається.
  2. Затвердити Положення про опікунську раду при виконавчому комітеті Андрушівської міської ради, додається.
  3. Визначити уповноважену особу, яка відповідає за вирішення питань з опіки та піклування над повнолітніми особами, начальника відділу соціального захисту та охорони здоров’я апарату міської ради та її виконавчого комітету.
  4. Визнати таким, що втратило чинність рішення виконавчого комітету Андрушівської міської ради від 03 лютого 2016 року №4 Про внесення змін до складу орану опіки і піклування та затвердження Положення про опікунську раду.
  5. Контроль за виконанням рішення покласти на  секретаря виконавчого комітету Осадчого О.В.

Міський голова Галина БІЛЕЦЬКА


Повний текст додатків доступний в оригінальному файлі рішення, доступному по посиланню вище.