Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №29 від 30.05.2024 р. Про продовження терміну дії оренди земельної ділянки Томашевській Л.Б.

30 Травень 2024

Рішення №29 від 30.05.2024 р. Про продовження терміну дії оренди земельної ділянки Томашевській Л.Б.

Оригінальний файл з текстом рішення: Завантажити текст

Оригінальний файл з результатами поіменного голосування: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ

Сорок шоста сесія                                                                          Восьмого скликання

30.05.2024                                                                                                  №29

Про продовження терміну дії оренди

земельної ділянки Томашевській Л.Б.

         Розглянувши заяву громадянки Томашевської Людмили Броніславівни, жительки м.Андрушівка, вул.——-, іден.номер —— про продовження терміну оренди земельної ділянки для сінокосіння загальною площею 0,0670 га в м.Андрушівка, вул.—–, враховуючи Витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію іншого речового права №—— від 15.07.2014 року, рекомендації постійної комісій та керуючись ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.ст.12, 93, 124, 126, 1261, п.2 ст.134 Земельного кодексу України, Законом України «Про оренду землі», міська рада

ВИРІШУЄ:

1. Продовжити Томашевській Людмилі Броніславівні термін дії оренди на 10(десять) років земельної ділянки для сінокосіння і випасання худоби загальною площею 0,0670 га в м.Андрушівка, вул.——), кадастровий номер —-.

2. Орендну плату за використання земельної ділянки встановити в розмірі 10(десять) відсотків нормативної грошової оцінки.

3.Громадянці Томашевській Людмилі Броніславівні в місячний термін провести реєстрацію додаткової угоди до договору оренди земельної ділянки.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань комунальної власності, інфраструктури, транспорту, житлово-комунального господарства, архітектури, благоустрою та земельних відносин (Петро РУДЮК) та секретаря ради Ольгу ПРОКОПЕНКО.

Міський голова                                                                     Галина БІЛЕЦЬКА

.