Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №242 від 18.11.2022 р. Про надання статусу дитини-сироти П.І.П., П.І.П.

18 Листопад 2022

Рішення №242 від 18.11.2022 р. Про надання статусу дитини-сироти П.І.П., П.І.П.

Оригінальний файл з текстом рішення виконкому: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА РАДА

БЕРДИЧІВСЬКОГО РАЙОНУ ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

від 18 листопада 2022 р.

№242

Про надання статусу дитини-сироти П.І.П., П.І.П.

 Відповідно до пп. 4 п.б статті 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», на виконання статті 5 Закону України «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування», пунктів 22, 23 Порядку провадження органами опіки та піклування діяльності, пов’язаної із захистом прав дитини, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24.09.2008 № 866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дітей», розглянувши подання служби у справах дітей Андрушівської міської ради про надання статусу дитини-сироти П.І.П., 14 —- року народження та П.І.П., — року народження в зв’язку з тим, що їх мати, П.І.П., померла (свідоцтво про смерть серія І-ТП № 444701, видане 08.11.2022 Андрушівським відділом державної реєстрації актів цивільного стану у Бердичівському районі Житомирської області Центрально-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Хмельницький), батько дітей, П.І.П. записаний відповідно до частини першої ст.135 Сімейного кодексу України (повні витяги з Державного реєстру актів цивільного стану громадян щодо актового запису про народження №00037514658, №00037514547 видані 15.11.2022 Андрушівським відділом державної реєстрації актів цивільного стану у Бердичівському районі Житомирської  області Центрально-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Хмельницький) та з метою влаштування дітей-сиріт в сімейні форми виховання, виконавчий комітет Андрушівської міської ради

ВИРІШУЄ:

  1. Надати статус дитини-сироти неповнолітній П.І.П., —- року народження та малолітньому П.І.П., —– року народження та влаштувати їх в сімейні форми виховання.
  2. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Демченка С.Д.

В.о.міського голови
секретар  ради                                                                         Ольга ПРОКОПЕНКО