Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №241 від 22.10.2021 р. Про створення пунктів обігріву

22 Жовтень 2021

Рішення №241 від 22.10.2021 р. Про створення пунктів обігріву

Оригінальний файл з текстом рішення виконкому: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА РАДА

БЕРДИЧІВСЬКОГО РАЙОНУ ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

від 22 жовтня 2021 р.

№241

Про створення пунктів обігріву

Керуючись ст. 40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Кодексом цивільного захисту України, заслухавши секретаря виконавчого комітету Осадчого О.В., з метою попередження випадків замерзання або переохолодження людей у період погіршення погодніх умов та зниження температури повітря в осінньо-зимовий період 2021-2022 років, виконавчий комітет Андрушівської міської ради

ВИРІШУЄ:

  1. Створити пункти обігріву на території Андрушівської міської територіальної громади згідно додатка (додається).
  2. Відповідальним особам за функціонування пунктів обігріву забезпечити цілодобову роботу пунктів обігріву у разі погіршення погодних умов та зниження температури повітря нижче  – 10ºС, при необхідності інформувати оперативний штаб Андрушівської міської ради та відділ цивільного захисту Бердичівської РДА.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Демченка С.Д.

Міський голова Галина БІЛЕЦЬКА


Текст додатків доступний у повній версії документу по посиланню вище.