Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №237 від 08.10.2021 р. Про взяття на соціальний квартирний облік

08 Жовтень 2021

Рішення №237 від 08.10.2021 р. Про взяття на соціальний квартирний облік

Оригінальний файл з текстом рішення виконкому: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА РАДА

БЕРДИЧІВСЬКОГО РАЙОНУ ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

від 8 жовтня 2021 р.

№237

Про взяття на соціальний  квартирний облік

Керуючись Житловим кодексом Української РСР, ст.30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши заяву громадянина Погорілого Миколи Юрійовича, жителя м.Андрушівка, вул.Садова, 9, про взяття на соціальний квартирний облік та надання кімнати для проживання в соціальному гуртожитку, у якого відсутнє житло на праві власності та на праві користування, згідно з протоколом засідання громадської комісії з житлових питань при виконавчому комітеті міської ради від 07.10.2021 року № 7, виконавчий комітет Андрушівської міської ради

ВИРІШУЄ:

  1. Взяти на соціальний квартирний облік громадянина Погорілого Миколу Юрійовича,  склад сім’ї, а саме:
    дружина – Погоріла Тетяна Миколаївна —– р.,
    дочка – Погоріла Ірина Миколаївна  —— р.
  2. Відповідальній особі за ведення квартирного обліку, головному спеціалісту відділу комунальної власності містобудування і архітектури Самборській А.О. внести Погорілого М.Ю. до книги обліку осіб, які перебувають у черзі на одержання кімнати в соціальному гуртожитку.
  3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Горкуна В.І.

Міський голова Галина БІЛЕЦЬКА