Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №233 від 08.10.2021 р. Про встановлення тарифу на теплову енергію, що виробляється ТОВ “ЕНЕРГІЯ ТЕПЛА”

08 Жовтень 2021

Рішення №233 від 08.10.2021 р. Про встановлення тарифу на теплову енергію, що виробляється ТОВ “ЕНЕРГІЯ ТЕПЛА”

Оригінальний файл з текстом рішення виконкому: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА РАДА

БЕРДИЧІВСЬКОГО РАЙОНУ ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

від 8 жовтня 2021 р.

№233

Про встановлення тарифу на теплову енергію, що виробляється ТОВ “ЕНЕРГІЯ ТЕПЛА”

Відповідно до пп. 2 п. “а” статі 28, статей 40, 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 1, ст. 13, ст. 20 Закону України «Про теплопостачання», ч.3 ст. 4, ст. 21 Закону України «Про житлово-комунальні послуги», наказ Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 12.09.2018  № 239 “Про затвердження Порядку розгляду органами місцевого самоврядування розрахунків тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, а також розрахунків тарифів на комунальні послуги, поданих для їх встановлення”, розглянувши лист директора Товариства з обмеженою відповідальністю “ЕНЕРГІЯ ТЕПЛА” від  20.09.2021 року № 14\092, виконком Андрушівської міської ради

ВИРІШУЄ:

  1. Встановити тариф на теплову енергію, що виробляється Товариством з обмеженою відповідальністю “ЕНЕРГІЯ ТЕПЛА” із альтернативного палива у котельні за адресою: вул. Зозулінського, 34 у місті Андрушівка, Житомирської області, на рівні – 2421,27 грн за 1 Гкал (без ПДВ).
  2. Товариству з обмеженою відповідальністю “ЕНЕРГІЯ ТЕПЛА” (Яценко В.М.) повідомити споживачів про зміну тарифу у встановлений законом термін.
  3. Це рішення набуває чинності з моменту його опублікування.
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Горкуна В.І.

Міський голова Галина БІЛЕЦЬКА