Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №210 від 17.09.2021 р. Про організацію медичного обслуговування та харчування у закладах освіти

17 Вересень 2021

Рішення №210 від 17.09.2021 р. Про організацію медичного обслуговування та харчування у закладах освіти

Оригінальний файл з текстом рішення виконкому: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА РАДА

БЕРДИЧІВСЬКОГО РАЙОНУ ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

від 17 вересня 2021 р.

№210

Про організацію медичного обслуговування та харчування у закладах освіти

Керуючись пп.6 п “а” ст. 32  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 21 Закону України «Про повну загальну середню освіту», постановою  Кабінету Міністрів України від 20.01.2021року № 31 «Про затвердження Порядку здійснення медичного обслуговування учнів закладів  загальної середньої освіти», постановою  Кабінету Міністрів України від 24.03.2021р №305 «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку», Санітарного регламенту для закладів загальної середньої освіти,  затвердженого наказом Міністерства охорони здоров’я від 25.09.2020р № 2205, виконавчий комітет Андрушівської міської  ради

ВИРІШУЄ:

  1. Відділу освіти, молоді та спорту  забезпечити  проведення систематичної просвітницької роботи з питань профілактики різних видів захворювань серед учнівської молоді та щорічного аналізу стану здоров’я дітей за результатами обов’язкових  медичних  профілактичних оглядів учнів загальноосвітніх навчальних закладів.   
  2. Вжити міри  для забезпечення роботи медичних кабінетів закладів загальної середньої освіти  та  їх  повного оснащення відповідно до вимог законодавства України.
  3. Інформацію про організацію гарячого харчування дітей в закладах загальної середньої освіти  у 2020-2021  навчальному році та завдання на 2021-2022  навчальний рік взяти до відома.
  4. Відділу освіти, молоді та спорту, керівникам закладів  загальної середньої освіти  продовжити роботу з організації харчування учнів 1-11 класів, забезпечити стан шкільних їдалень та харчоблоків  відповідно до санітарно-гігієнічних  правил.  Вжити заходи щодо впровадження нових технологій приготування їжі, форм і методів організації харчування та обслуговування учнів; забезпечити впровадження постійно діючих процедур, заснованих на принципах аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках (НАССР) та дотримання санітарного законодавства та безпечності харчових продуктів у закладах освіти; контролювати санітарний стан харчоблоку у закладах  загальної середньої освіти та своєчасне проходження медичних оглядів працівниками харчоблоку;
  5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Демченка С.Д.

В.о.міського голови Ольга ПРОКОПЕНКО