Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №21 від 27.01.2023 р. Про схвалення внесення змін до рішення двадцять шостої сесії міської ради восьмого скликання від 29.11.2022р. №1 «Про затвердження Програми соціального і економічного розвитку Андрушівської міської ради на 2023 рік»

27 Січень 2023

Рішення №21 від 27.01.2023 р. Про схвалення внесення змін до рішення двадцять шостої сесії міської ради восьмого скликання від 29.11.2022р. №1 «Про затвердження Програми соціального і економічного розвитку Андрушівської міської ради на 2023 рік»

Оригінальний файл з текстом рішення виконкому: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА РАДА

БЕРДИЧІВСЬКОГО РАЙОНУ

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

від 27 січня 2023 р.

№21

Про схвалення внесення змін до рішення двадцять шостої сесії міської ради восьмого скликання від 29.11.2022р. №1 «Про затвердження Програми соціального і економічного розвитку Андрушівської міської ради на 2023 рік»

Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про державне прогнозування та розроблення програм економічного та соціального розвитку України», враховуючи необхідність внесення змін до Програми, виконавчий комітет Андрушівської міської ради

ВИРІШУЄ:

1. Схвалити внесення змін до рішення двадцять шостої сесії міської ради восьмого скликання від 29.11.2022 р. №1 «Про затвердження Програми соціального і економічного розвитку Андрушівської міської ради на 2023 рік» доповнивши додаток 1 «Основні напрями діяльності та заходи по їх реалізації у 2023 році» розділ «Комунальна власність» таким заходами:

Перелік заходівВиконавціПотреба в коштах, тис.грн.Джерела фінансування
Реконструкція системи опалення,  облаштування цивільної споруди та перекриття частини даху в приміщенні ДЮСШ за адресою: м.Андрушівка, вул.Я.Мудрого, 2ДЮСШВ межах фінансових можливостейМісцевий бюджет
Облаштування пункту незламності в адмінприміщенні Гальчинського старостинського округу за адресою с.Гальчин, вул.Незалежності, 1Міська радаВ межах фінансових можливостейМісцевий бюджет

2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Горкуна В.І.

Міський голова Галина БІЛЕЦЬКА