Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №201 від 18.08.2021 р. Про присвоєння поштової адреси земельній ділянці

18 Серпень 2021

Рішення №201 від 18.08.2021 р. Про присвоєння поштової адреси земельній ділянці

Оригінальний файл з текстом рішення виконкому: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА РАДА

БЕРДИЧІВСЬКОГО РАЙОНУ ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

від 18 серпня 2021 р.

№201

Про присвоєння поштової адреси земельній ділянці

Керуючись статтями 373, 374, 375 ЦК України, пп.11 п. “а” ст. 37, ст. 40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Порядком присвоєння поштових адрес об’єктам нерухомості у м. Андрушівка, затвердженого рішенням виконавчого комітету Андрушівської міської ради від 08.05.2013 року № 45, розглянувши заяву гр. Кучеренка Валерія Олександровича і.п.н. —–, від 13.08.2021 року про присвоєння адреси земельній ділянці площею 0,10 га, з кадастровим номером —– по вул. —-  у селі Антопіль Бердичівського району Житомирської області, яка утворилась у результаті поділу належної йому на праві власності земельної ділянки площею 0,25 га з кадастровим номером ——– для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) на дві: 0,10 га. та 0,15 га. без зміни виду використання землі, технічний паспорт на будинок садибного типу з господарськими будівлями та спорудами по вул. —-, —– у селі Антопіль, Житомирської області, належний Кучеренку В.О., враховуючи той факт, що одна із утворених земельних ділянок площею 0,15 га. має номер —, виконавчий комітет Андрушівської міської ради

ВИРІШУЄ:

  1. Присвоїти поштову адресу земельній ділянці кадастровий номер —-, у селі Антопіль Бердичівського району Житомирської області, яка належить Кучеренку Валерію Олександровичу,  а саме:
    Україна, Житомирська область, Бердичівський район, село Антопіль,  — (—–) .
  2. Відділу комунальної власності, містобудування та архітектури (Комінарець А.О.) забезпечити внесення інформації про присвоєння адреси земельної ділянки до реєстру адрес.
  3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Горкуна В.І.

Міський голова Галина БІЛЕЦЬКА