Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №2 від 06.01.2023 р. Про виведення із дитячого будинку сімейного типу Мельничука С.В. та Мельничук О.М. дітей-сиріт П.І.П., П.І.П.

06 Січень 2023

Рішення №2 від 06.01.2023 р. Про виведення із дитячого будинку сімейного типу Мельничука С.В. та Мельничук О.М. дітей-сиріт П.І.П., П.І.П.

Оригінальний файл з текстом рішення виконкому: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА  РАДА

БЕРДИЧІВСЬКОГО РАЙОНУ   ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

від 06 січня 2023 р.

№2

Про виведення із дитячого будинку сімейного типу  Мельничука С.В. та Мельничук О.М. дітей-сиріт П.І.П., П.І.П.

На виконання Закону України «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування», відповідно до статті 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», постанови Кабінету Міністрів України від 26.04.2002 № 564 «Про затвердження Положення про дитячий будинок сімейного типу», розглянувши заяву батьків-вихователів Мельничука С.В. та Мельничук О.М., жителів м. Андрушівка, вул. —-, про виведення з дитячого будинку сімейного типу дітей-сиріт П.І.П., —– року народження та П.І.П., —- року народження, у зв’язку з тим, що між дітьми та батьками-вихователями склалися обставини, які перешкоджають подальшому їх спільному проживанню, лист служби у справах  дітей  від 02.01.2023 № 2, виконавчий комітет Андрушівської міської ради

ВИРІШУЄ:

  1. Вивести 06.01.2023 року з дитячого будинку сімейного типу Мельничука Сергія Вікторовича та Мельничук Ольги Микитівни, дітей-сиріт П.І.П., —- року народження та П.І.П., —— року народження.
  2. Визнати таким, що втратив чинність договір від 20.04.2021 року «Про організацію діяльності дитячого будинку сімейного типу».
  3. Службі у справах дітей Андрушівської міської ради влаштувати дітей в сімейні форми виховання.
  4. Управлінню соціального захисту населення Бердичівської районної  державної адміністрації припинити виплату державної соціальної допомоги батькам-вихователям на утримання дітей-сиріт П.І.П. та П.І.П.
  5. КУ «Центр надання соціальних послуг» Андрушівської міської ради припинити здійснення соціального супроводження неповнолітньої П.І.П.  та малолітнього П.І.П.
  6. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергія ДЕМЧЕНКА.

Міський голова Галина БІЛЕЦЬКА