Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №198 від 18.08.2021 р. Про затвердження заходів по відзначенню Дня Державного Прапора України, Дня Незалежності України

18 Серпень 2021

Рішення №198 від 18.08.2021 р. Про затвердження заходів по відзначенню Дня Державного Прапора України, Дня Незалежності України

Оригінальний файл з текстом рішення виконкому: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА РАДА

БЕРДИЧІВСЬКОГО РАЙОНУ ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

від 18 серпня 2021 р.

№198

Про затвердження заходів по відзначенню Дня Державного Прапора України, Дня Незалежності України

Керуючись пп.3 п.”б” ч.1 ст.38 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши розпорядження Кабінету Міністрів України від 31.05.2021 №583-р “Про затвердження плану заходів з підготовки та відзначення 30-ї річниці незалежності України”, із змінами, розглянувши інформацію  в.о. начальника відділу культури та туризму Заєць Т.М. про затвердження основних організаційно-масових заходів з метою відзначення Дня Державного Прапора України, Дня Незалежності України, з метою гідного відзначення у 2021 році 30-ї річниці незалежності України, а також ушановуючи тисячолітню історію національного державотворення, відродження народних традицій та змістовного дозвілля, виконавчий комітет Андрушівської міської ради

ВИРІШУЄ:

  1. Затвердити основні організаційно-масові заходи з метою відзначення Дня Державного Прапора України, Дня Незалежності України, додаються.
  2. В.о.начальнику відділу культури та туризму (Заєць Т.М.) забезпечити:
    • організацію та проведення затверджених заходів за рахунок і в межах видатків місцевого бюджету, а також за рахунок інших джерел, не заборонених законодавством;
    • забезпечити охорону громадського порядку під час проведення даних заходів.
  3. Керуючому справами виконавчого комітету міської ради Михайловському С.А. забезпечити широке висвітлення заходів із підготовки та відзначення Дня Державного Прапора України та 30-ї річниці незалежності України, розміщення оголошення про проведення святкування та затверджені заходи на офіційному веб-сайті Андрушівської міської ради.
  4. Рекомендувати керівникам підприємств, організацій, установ Андрушівської міської територіальної громади, суб’єктам  господарювання  всіх форм власності  прийняти активну участь у підготовці та проведені свята в місті Андрушівка 22.08.2021 року, 23.08.2021 та 24.08.2021 року, зокрема благоустрої прилеглих територій.
  5. Міському будинку культури Андрушівської міської  ради (Балюрко В.С.) 24.08.2021 року організувати  виставки майстрів народно-ужиткового мистецтва в парку Терещенка міста Андрушівка.
  6. Старостам сіл рекомендувати жителям  населених пунктів громади взяти активну участь у проведенні святкування 30-ї річниці незалежності України та зобов’язати їх до 23.08.2021 року обкосити бур’яни, прибрати будівельні матеріали, привести у належний санітарний стан прибудинкові території.
  7. Відзначити подяками, грамотами та цінними подарунками активних жителів Андрушівської міської територіальної громади та небайдужих громадян, згідно з додатком, додається.
  8. Вживати в межах компетенції протиепідемічних заходів з урахуванням вимог законодавства щодо запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби СOVID -19, спричиненої вірусом SARS-CoV-2, під час проведення заходів з відзначення 30-ї річниці незалежності України.
  9. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Демченка С.Д.

Міський голова Галина БІЛЕЦЬКА


Додатки:

  1. План підготовки до проведення заходів з нагоди Дня Державного Прапора України, відзначення 30-ї річниці незалежності України та Всеукраїнського фестивалю декоративно-ужиткового мистецтва «Рушники мого краю»
  2. Список на відзначення грамотами та цінними подарунками до 30-ти річчя Незалежності України