Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №193 від 18.08.2021 р. Про встановлення піклування над дитиною-сиротою

18 Серпень 2021

Рішення №193 від 18.08.2021 р. Про встановлення піклування над дитиною-сиротою

Оригінальний файл з текстом рішення виконкому: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА РАДА

БЕРДИЧІВСЬКОГО РАЙОНУ ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

від 18 серпня 2021 р.

№193  

Про встановлення піклування над дитиною-сиротою

Відповідно до статей 243, 244 Сімейного кодексу України, статей 58, 61, 63 Цивільного кодексу України, пп.4 п. б статті 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», пунктів 42, 43, 44, 48, 52, 53 Порядку провадження органами опіки та піклування діяльності, пов’язаної із захистом прав дитини, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24.09.2008 № 866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дітей», розглянувши заяву Павлюк О.П., жительки с. ——–, вул. —, про призначення піклувальником дитини-сироти,  лист служби у справах дітей від 10.08.2021 № 268, виконавчий комітет Андрушівської міської ради

ВИРІШУЄ:

  1. Призначити Павлюк Ольгу Петрівну піклувальником дитини-сироти —— року народження.
  2. Покласти персональну відповідальність за життя, здоров’я, фізичний і психічний розвиток підопічної дитини на піклувальника Павлюк О.П.
  3. Службі у справах дітей Андрушівської міської ради забезпечити здійснення контролю за умовами проживання та виховання дитини до досягнення нею повноліття;  щороку готувати висновок про стан утримання, навчання та виховання дитини.
  4. КУ «Центр надання соціальних послуг» Андрушівської міської ради забезпечити надання комплексу послуг, спрямованих на створення належних умов для виховання та розвитку підопічної дитини.
  5. Відділу соціального захисту та охорони здоров’я апарату Андрушівської міської ради та її виконавчого комітету щорічно забезпечити пільговим оздоровленням підопічну дитину.
  6. Відділу освіти, молоді та спорту апарату Андрушівської міської ради та її виконавчого комітету забезпечити право дитини на здобуття загальної середньої освіти, а у разі потреби забезпечити інклюзивним/індивідуальним навчанням.
  7. КНП «Центр ПМСД» Андрушівської міської ради закріпити за дитиною сімейного лікаря та щорічно забезпечити медичним оглядом.
  8. Рекомендувати Управлінню соціального захисту населення Бердичівської районної державної адміністрації забезпечити призначення та виплату державної соціальної допомоги на підопічну дитину в межах видатків передбачених в державному бюджеті.
  9. Рекомендувати відділу поліцейської дільниці № 1 Бердичівського районного відділу поліції Головного управління національної поліції України в Житомирській області інформувати службу в справах дітей про відсутність чи наявність проявів асоціальної поведінки з боку піклувальника та підопічної дитини.
  10. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Демченка С.Д.

Міський голова Галина БІЛЕЦЬКА