Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №19 від 27.01.2023 р. Про зміну реквізиту адреси “номер об’єкта” об’єкта нерухомого майна

27 Січень 2023

Рішення №19 від 27.01.2023 р. Про зміну реквізиту адреси “номер об’єкта” об’єкта нерухомого майна

Оригінальний файл з текстом рішення виконкому: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА РАДА

БЕРДИЧІВСЬКОГО РАЙОНУ

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

від 27 січня 2023 р.

№19

Про зміну  реквізиту адреси “номер об’єкта” об’єкта нерухомого майна

Керуючись ст. 319, 334, 377, 397, 398, 401 ЦК України, п.11 ст. 37, ст. 40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 26-3, 26-5 Закону України “Про регулювання містобудівної діяльності”, Порядком присвоєння адрес об’єктам будівництва, об’єктам нерухомого майна, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 7 липня 2021 р. № 690, розглянувши заяву Василюк Т.В., (паспорт —–, виданий Андрушівським РВ УМВС в Житомирській області ———р., реєстраційний номер облікової картки платника податків ——–) від 12.01.2023 р. б\н про зміну реквізиту адреси “номер об’єкта”, а саме: номера об’єкта нерухомого майна (будівля, склад загальною площею 65,6 кв.м,) по вул. Зазулінського, 7, на номер 7-А у м.Андрушівка,  Бердичівського району, Житомирської області, враховуючи витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності №—— на об’єкт нерухомого майна – будівля, склад, рнонм —–, номер запису про право власності —–, договір купівлі-продажу об’єкта малої приватизації окремого майна – складу загальною площею 65,6 кв.м за результатами аукціону без умов від 03.12.2021 року № —-, акт приймання-передачі державного майна від —- р. технічний паспорт на громадський будинок, склад літ. Б1 за адресою м.Андрушівка, вул. Зазулінського, 7, від 09.11.2021 р. № —–, заслухавши інформацію начальника відділу комунальної власності, містобудування та архітектури про упорядкування адреси об’єкта нерухомого майна, виконавчий комітет Андрушівської міської ради

ВИРІШУЄ:

  1. Змінити реквізит адреси “номер об’єкта” – номер будівлі, складу № 7, по вул.Зазулінського, у місті Андрушівка, який належить гр. Василюк Тамілі Володимирівні, а саме:
    Україна, Житомирська область, Бердичівський район, місто Андрушівка, Андрушівська міська територіальна громада, вулиця Зазулінського, номер 7 – А.
  2. Відділу комунальної власності, містобудування та архітектури (Комінарець А.О.) забезпечити оприлюднення цього рішення про присвоєння адреси на офіційному веб-сайті, внесення інформації про присвоєння адреси об’єкта будівництва до реєстру адрес громади та (у тому числі копію рішення про присвоєння адреси) до Реєстру будівельної діяльності.
  3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Горкуна В.І.

Міський голова Галина БІЛЕЦЬКА