Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №172 від 11.08.2023 р. Про повідомну реєстрацію колективного договору

11 Серпень 2023

Рішення №172 від 11.08.2023 р. Про повідомну реєстрацію колективного договору

Оригінальний файл з текстом рішення виконкому: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА  РАДА

БЕРДИЧІВСЬКОГО РАЙОНУ   ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

В И К О Н А В Ч И Й   К О М І Т Е Т

Р І Ш Е Н Н Я

від  11 серпень 2023 р.                                                                                      №  172

Про повідомну реєстрацію

колективного договору

           Керуючись статтею 15 Кодексу законів про працю України, пп.9 п.«б» ч.1 статей 34, 59, 73 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про колективні договори та угоди», постановою Кабінету Міністрів України від 13 лютого 2013 року № 115 «Про порядок повідомної реєстрації галузевих (міжгалузевих) і територіальних угод, колективних договорів» із змінами, розглянувши колективний договір  між дирекцією Андрушівської міської бібліотеки в особі директора Ломберг Ю.О. з однієї сторони та Андрушівською районною організацією профспілки працівників культури в особі голови Галюк Н.В., з другої сторони, виконавчий комітет Андрушівської міської ради

В И Р І Ш У Є:

  1. Зареєструвати колективний договір між  Роботодавцем дирекцією Андрушівської міської бібліотеки та профкомом працівників культури.
  2. Начальнику відділу економічного розвитку та інвестицій апарату Андрушівської міської ради та її виконавчого комітету Михайлу ЛЯШУКУ забезпечити внесення записів до реєстру колективних договорів, змін і доповнень до них.
  3.  Контроль за виконанням рішення покласти на секретаря виконавчого комітету Андрушівської міської ради Олега ОСАДЧОГО.

Міський голова                                                                            Галина БІЛЕЦЬКА