Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №168 від 17.06.2021 р. Про встановлення режиму роботи магазину ФОП Кучеренко Н.М.

17 Червень 2021

Рішення №168 від 17.06.2021 р. Про встановлення режиму роботи магазину ФОП Кучеренко Н.М.

Оригінальний файл з текстом рішення виконкому: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА РАДА

БЕРДИЧІВСЬКОГО РАЙОНУ ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

від 17 червня 2021 р.

№168

Про встановлення режиму роботи магазину ФОП Кучеренко Н.М.

Керуючись  пп. 8 п «а», пп.4 п «б» статті 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши заяву ФОП Кучеренко Ніли Михайлівни “Про встановлення режиму роботи магазину по вулиці  Центральна, 21, в с.Антопіль Бердичівського району Житомирської області”, від 09.06.2021 року № б\н, у орендованому приміщенні, виконавчий комітет Андрушівської міської ради

ВИРІШУЄ:

  1. Встановити за погодженням з власником ФОП Кучеренко Нілою Михайлівною режим  роботи магазину за адресою: вулиця  Центральна, 21, в с.Антопіль Бердичівського району Житомирської області для здійснення роздрібної торгівлі продовольчими та промисловими товарами (додаток 1).
  2. Рекомендувати заявнику при здійсненні торгівельної діяльності дотримуватися правил торгівлі та санітарних норм.
  3. ФОП Кучеренко Нілі Михайлівні забезпечити утримання прилеглих територій  в радіусі 10 метрів до об’єкту торгівлі у належному стані.
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Горкуна В.І.

Міський голова Галина БІЛЕЦЬКА


Повний текст додатків доступний в оригінальному файлі рішення, доступному по посиланню вище.