Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №167 від 17.06.2021 р. Про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна

17 Червень 2021

Рішення №167 від 17.06.2021 р. Про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна

Оригінальний файл з текстом рішення виконкому: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА РАДА

БЕРДИЧІВСЬКОГО РАЙОНУ ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

від 17 червня 2021 р.

№167

Про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна

Керуючись ст. 329, ст. 335 ЦК України, ст. 37, ст. 40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 26-3 Закону України “Про регулювання містобудівної діяльності”, тимчасовим порядком реалізації експериментального проекту з присвоєння адрес об’єктам будівництва та об’єктам нерухомого майна затвердженого ПКМ України від 27 березня 2019 р. № 367, заслухавши інформацію начальника відділу комунальної власності, містобудування та архітектури, з метою присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна (дві нежитлові будівлі, які знаходяться у міському парку) по вул. Садовій у м.Андрушівка, Бердичівського району, Житомирської області, виконавчий комітет Андрушівської міської ради

ВИРІШУЄ:

  1. Присвоїти адресу об’єкту нерухомого майна (комплекс будівель – будівля № 1 та будівля № 2):
    Україна, Житомирська область, Бердичівський район, місто Андрушівка, вулиця Садова, номер 1-Б.
  2. Начальнику відділу комунальної власності, містобудування та архітектури забезпечити внесення інформації про присвоєння адреси об’єкту будівництва до реєстру адрес, який ведеться відповідно до Положення про містобудівний кадастр, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 травня 2011 р. № 559.
  3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Горкуна В.І.

Міський голова Галина БІЛЕЦЬКА