Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №164 від 17.06.2021 р. Про встановлення дорожніх знаків

17 Червень 2021

Рішення №164 від 17.06.2021 р. Про встановлення дорожніх знаків

Оригінальний файл з текстом рішення виконкому: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА РАДА

БЕРДИЧІВСЬКОГО РАЙОНУ ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

від 17 червня 2021 р.

№164

Про встановлення дорожніх знаків

Відповідно до статей 29, 30, 40, 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» ст. 19, 20 Закону України «Про автомобільні дороги», ст. 6, ст. 24, ст. 27 Закону України «Про дорожній рух», з метою врегулювання безпеки  дорожнього руху, виконавчий комітет Андрушівської міської ради

ВИРІШУЄ:

  1. Встановити в населених пунктах Андрушівської міської територіальної громади дорожні знаки згідно Правил дорожнього руху, а саме:
    1. на переїзді 58 км. дільниці Фастів – Житомир, Житомирська обл., Бердичівський р-н, с. Яроповичі:

      1.31.1 “Наближення до залізничного переїзду” (основний) додатково попереджає про наближення до залізничного переїзду поза населеними пунктами і установлюється з першим (головним) по ходу руху знаком 1.27  або 1.28  на відстані 150—300 м до початку небезпечної ділянки  у кількості  2 шт.

      1.31.2 “Наближення до залізничного переїзду” (основний) додатково попереджає про наближення до залізничного переїзду поза населеними пунктами і установлюється самостійно (на рівномірній відстані між знаками 1.31.1  і 1.31.3 )   у кількості 2 шт.

      1.31.3“Наближення до залізничного переїзду” (основний) додатково попереджає про наближення до залізничного переїзду поза населеними пунктами і установлюється з другим по ходу руху знаком 1.27  або 1.28  на відстані 50—100 м до початку небезпечної ділянки  у кількості 2 шт.

      1.31.4“Наближення до залізничного переїзду” (дублюючий) додатково попереджає про наближення до залізничного переїзду поза населеними пунктами і установлюється на лівому боці проїзної частини з першим (дублюючим) знаком 1.27  або 1.28  на відстані 150—300 м до початку небезпечної ділянки у кількості  2 шт.

      1.31.5“Наближення до залізничного переїзду” (дублюючий) додатково попереджає про наближення до залізничного переїзду поза населеними пунктами і установлюється самостійно (на рівномірній відстані між знаками 1.31.4  і 1.31.6 .) на лівому боці проїзної частини – 2 шт.

      1.31.6“Наближення до залізничного переїзду” (дублюючий) додатково попереджає про наближення до залізничного переїзду поза населеними пунктами і установлюється на лівому боці проїзної частини із другим (дублюючим) знаком 1.27  або 1.28  на відстані 50—100 м до початку небезпечної ділянки – 2 шт.

      1.28 “Залізничний переїзд без шлагбаума” установлюється поза населеними пунктами на відстані 150–300 м, у населених пунктах — на відстані 50–100 м до початку небезпечної ділянки у кількості 8 шт.,  
    2. 3.29 “Обмеження максимальної швидкості” забороняє рух із швидкістю, що перевищує зазначену на знакові 30 км., що знаходиться Житомирська обл., м. Андрушівка, на вулиці Івана Франка біля вулиці Толстого.
    3. 2.3 «Головна дорога» надає право першочергового проїзду нерегульованих перехресть, по вулиці Зазулінського за залізничним переїздом перед поворотом на вулицю Лисенко у місті Андрушівка, та по вулиці Корольова у селі Гальчин перед поворотом на вулицю Тургенєва міста Андрушівки.
    4. 2.1 «Дати дорогу» інформує про те, що водій повинен дати дорогу транспортним засобам, що під’їжджають до нерегульованого перехрестя по головній дорозі, а за наявності таблички 7.8 – транспортним засобам, що рухаються по головній дорозі, по вул. Тургенєва перед поворотом на вул. Зазулінського у місті Андрушівка.
  2. Т.в.о. директора комунального підприємства Андрушівської міської ради «АНДРУШІВКАБЛАГОУСТРІЙ»  Аврамець – Рудик К.В.:
    • встановити в установленому порядку дорожні знаки таблички до них та нанести розмітку у відповідності до вимог Закону України «Про дорожній рух»;
    • виконання робіт провести з погодженням відповідних служб ГУНП в Житомирській області.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності органів виконавчих ради Горкуна В.І.

Міський голова Галина БІЛЕЦЬКА