Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №163 від 17.06.2021 р. Про надання дозволу на кронування дерева

17 Червень 2021

Рішення №163 від 17.06.2021 р. Про надання дозволу на кронування дерева

Оригінальний файл з текстом рішення виконкому: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА РАДА

БЕРДИЧІВСЬКОГО РАЙОНУ ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

від 17 червня 2021 р.

№163

Про надання дозволу на кронування дерева

Керуючись ст.33, ст.40, ст.52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», постановою Кабінету Міністрів України від 01.08.2006р. №1045 «Про затвердження порядку видалення дерев, кущів, газонів і квітників у населених пунктах», Положенням з питань визначення стану зелених насаджень та їх відновної вартості на території Андрушівської міської ради, затвердженого розпорядженням міського голови Андрушівської міської ради від 25 березня 2021 р. №49-ОД та розглянувши звернення гр.Яремчука Олега  щодо видалення дерева-ясен у м. Андрушівка (паркова зона, поблизу житлових будинків, що знаходяться по вул. Київській), виконком Андрушівської міської ради

ВИРІШУЄ:

  1. Надати дозвіл на кронування дерева-ясен  у м. Андрушівка (паркова зона, поблизу житлових будинків, що знаходяться по вул. Київській).
  2. Організацію проведення робіт з проведення кронування дерева-ясен покласти на КП АМР АНДРУШІВКАБЛАГОУСТРІЙ.
  3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника голови міської ради з питань діяльності органів виконавчої влади Горкуна В.І.

Міський голова Галина БІЛЕЦЬКА