Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №16 від 30.05.2024 р. Про надання згоди на укладення Меморандуму про співробітництво з Житомирським військовим інститутом імені С.П.Корольова.

30 Травень 2024

Рішення №16 від 30.05.2024 р. Про надання згоди на укладення Меморандуму про співробітництво з Житомирським військовим інститутом імені С.П.Корольова.

Оригінальний файл з текстом рішення: Завантажити текст

Оригінальний файл з результатами поіменного голосування: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ

Сорок шоста сесія                                                                    Восьмого скликання        

30.05.2024                                                                                                   №16

Про надання згоди на укладення

Меморандуму про співробітництво

з Житомирським військовим

інститутом імені С.П.Корольова

Керуючись ст.ст.25, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою консолідації зусиль, спрямованих на вдосконалення освітнього, наукового, інтеграційного та організаційного процесів, навчально-методичної, соціально-культурної та інших сфер діяльності задля розвитку та зміцнення обороноздатності України, враховуючи лист Житомирського військового інституту імені С.П.Корольова та рекомендації постійної комісії з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів, міська рада

ВИРІШУЄ:

1. Надати згоду на укладення Меморандуму про співпрацю між Андрушівською міською радою та Житомирським військовим інститутом імені С.П.Корольова (додається).

2. Уповноважити міського голову Галину БІЛЕЦЬКУ укласти з Житомирським військовим інститутом імені С.П.Корольова Меморандум про співпрацю.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів (Дмитро ТКАЧЕНКО) та секретаря ради Ольгу ПРОКОПЕНКО.

Міський голова                                                                       Галина БІЛЕЦЬКА