Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №154 від 21.07.2023 р. Про взяття на соціальний квартирний облік

21 Липень 2023

Рішення №154 від 21.07.2023 р. Про взяття на соціальний квартирний облік

Оригінальний файл з текстом рішення виконкому: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА  РАДА

БЕРДИЧІВСЬКОГО РАЙОНУ   ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

В И К О Н А В Ч И Й   К О М І Т Е Т

Р І Ш Е Н Н Я

від 21 липня  2023 р.                                                                                        № 154

Про взяття на соціальний квартирний облік

Відповідно до ст.40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», керуючись ч.1 ст.10,  п.1 ч.1 ст.19  Закону України «Про житловий фонд соціального призначення», ч.1 ст.33 Закону України «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування», розглянувши заяву громадянки П.І.П. ХХХХ р.н., жительки с. ХХХХ, Бердичівського  р-н, Житомирської обл., вул. ХХХХ, яка являється опікуном дитини позбавленої батьківського піклування П.І.П., ХХХХ р.н., про взяття її на  соціальний квартирний облік, у якої відсутнє житло на праві власності та на праві користування, згідно протоколу засідання громадської комісії з житлових питань при виконавчому комітеті міської ради від 13.07.2023 року №31, виконавчий комітет Андрушівської міської ради

В И Р І Ш У Є:

1. Взяти на соціальний квартирний облік дитину позбавлену батьківського піклування  П.І.П., ХХХХ р.н.

2. Спеціалісту відповідальному за ведення квартирного обліку Самборській А.О. внести відомості про гр. П.І.П. до  книги обліку громадян, що перебувають на черзі для отримання соціального житла.

3. Контроль за виконанням даного  рішення покласти на заступників міського  голови з питань діяльності виконавчих органів ради Володимира ГОРКУНА та Сергія ДЕМЧЕНКА.

Міський голова                                                                          Галина БІЛЕЦЬКА