Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №149 від 21.07.2023 р. Про схвалення внесення змін до рішення шістнадцятої сесії міської ради восьмого скликання від 21.12.2021 року № 9 «Про Програму розвитку та підтримки галузі охорони здоров’я Андрушівської міської територіальної громади на 2022 — 2024 роки»

21 Липень 2023

Рішення №149 від 21.07.2023 р. Про схвалення внесення змін до рішення шістнадцятої сесії міської ради восьмого скликання від 21.12.2021 року № 9 «Про Програму розвитку та підтримки галузі охорони здоров’я Андрушівської міської територіальної громади на 2022 — 2024 роки»

АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА  РАДА   

БЕРДИЧІВСЬКОГО РАЙОНУ   ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

В И К О Н А В Ч И Й   К О М І Т Е Т

Р І Ш Е Н Н Я

від 21 липня 2023 р.                                                                                         № 149

Про схвалення внесення змін до рішення шістнадцятої сесії міської ради восьмого скликання від 21.12.2021 року № 9 «Про Програму розвитку та підтримки галузі охорони здоров’я  Андрушівської міської територіальної громади на 2022 — 2024 роки»

       Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Основи законодавства України про охорону здоров’я», враховуючи необхідність внесення змін до Програми розвитку та підтримки галузі охорони здоров’я  Андрушівської міської територіальної громади на 2022 — 2024 роки, виконавчий комітет Андрушівської міської ради

В И Р І Ш У Є:

1. Схвалити внесення змін до рішення шістнадцятої сесії міської ради восьмого скликання від 21.12.2021 р. № 9 «Про Програму розвитку та підтримки галузі охорони здоров’я  Андрушівської міської територіальної громади на 2022 — 2024 роки», а саме:

       1) У розділі VII Програми  «Виконання заходів Програми» внести зміни:

        п. 5 стовпчик «Назва заходу» слова «Придбання препаратів супроводу, наркотичних засобів, виробів медичного призначення (кало – та сечоприймачів) для онкологічних хворих» замінити на слова «Придбання препаратів супроводу, наркотичних засобів, психотропних препаратів, виробів медичного призначення (кало – та сечоприймачів) для онкологічних хворих»; стовпчик «Очікуваний результат» слова «Покращення якості надання медичних послуг онкологічним хворим» замінити на слова «Покращення якості надання медичних послуг онкологічним хворим та хворим з розладами психіки».

2. Подати внесення змін до Програми на затвердження Андрушівської міської ради.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергія ДЕМЧЕНКА.

Міський голова                                                                          Галина БІЛЕЦЬКА