Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №131 від 21.05.2021 р. Про встановлення дорожніх знаків

21 Травень 2021

Рішення №131 від 21.05.2021 р. Про встановлення дорожніх знаків

Оригінальний файл з текстом рішення виконкому: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА РАДА

БЕРДИЧІВСЬКОГО РАЙОНУ ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

від 21 травня 2021 р.

№131

Про встановлення дорожніх знаків

Відповідно до статей 29, 30, 40, 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» ст. 19, 20 Закону України «Про автомобільні дороги», ст. 6, ст. 24, ст. 27 Закону України «Про дорожній рух», з метою врегулювання безпеки  дорожнього руху, виконавчий комітет Андрушівської міської ради

ВИРІШУЄ:

  1. Встановити в населених пунктах Андрушівської міської територіальної громади дорожні знаки згідно Правил дорожнього руху, а саме:
    1. 3.15 «Рух транспортних засобів, маса яких перевищує 5 т, заборонено»  по вул. Незалежність з двох сторін, вул. Комарова з двох сторін, вул. Вікторії Гагич, вул. Ольги Павловської  в с. Лебединці Бердичівського району, Житомирської області.
    2. 3.34 «Зупинку заборонено» забороняє зупинку і стоянку транспортних засобів, крім таксі, що здійснює посадку або висадку пасажирів (розвантаження чи завантаження вантажу) із табличкою 7.5.1 «Вид транспортного засобу»  показує вид транспортного засобу, на який поширюється дія знака. Табличка поширює дію знака на вантажні автомобілі (у тому числі з причепом) з дозволеною максимальною масою понад 3,5 т. на підїзній дорозі від вулиці Лисенка до прохідної ТОВ «Андрушівського маслосирзаводу» у місті Андрушівка.
  2. Т.в.о. директора комунального підприємства Андрушівської міської ради    «АНДРУШІВКАБЛАГОУСТРІЙ»  Аврамець-Рудик К.В.:
    • встановити в установленому порядку дорожні знаки, таблички до них та нанести розмітку у відповідності до вимог Закону України «Про дорожній рух»;
    • виконання робіт провести з погодженням відповідних служб ГУНП в Житомирській області.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності органів виконавчих ради Горкуна В.І.

Міський голова Галина БІЛЕЦЬКА