Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №109 від 16.04.2021 р. Про реалізацію повноважень у здійсненні державної регуляторної політики

16 Квітень 2021

Рішення №109 від 16.04.2021 р. Про реалізацію повноважень у здійсненні державної регуляторної політики

Оригінальний файл з текстом рішення виконкому: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА РАДА

БЕРДИЧІВСЬКОГО РАЙОНУ ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

від 16 квітня 2021 р.

№109

Про реалізацію повноважень у здійсненні державної регуляторної політики

Відповідно до підпункту 1 пункту «б» ст.27 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  ст. 31  Закону України «Про  засади державної регуляторної  політики у сфері  господарської діяльності», та з метою реалізації визначених Законом повноважень  у здійсненні державної регуляторної політики виконавчим  комітетом  Андрушівської міської ради, виконавчий комітет Андрушівської міської ради

ВИРІШУЄ:

  1. Покласти реалізацію повноважень  у здійсненні державної регуляторної політики виконавчим комітетом Андрушівської міської ради на відділ економічного розвитку та інвестицій апарату міської ради та її виконавчого комітету.
  2. Відділу економічного розвитку та інвестицій апарату міської ради та її виконавчого комітету здійснювати організаційне забезпечення державної регуляторної політики Андрушівським міським головою.
  3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Горкуна В.І.

Міський голова Галина БІЛЕЦЬКА