Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №106 від 28.04.2023 р. Про призначення управителя багатоквартирних будинків у місті Андрушівка

28 Квітень 2023

Рішення №106 від 28.04.2023 р. Про призначення управителя багатоквартирних будинків у місті Андрушівка

АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА  РАДА

БЕРДИЧІВСЬКОГО РАЙОНУ   ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

В И К О Н А В Ч И Й   К О М І Т Е Т

Р І Ш Е Н Н Я

від  28 квітня   2023 р.                                                                                    № 106

Про призначення управителя

багатоквартирних будинків у

місті Андрушівка

Відповідно до підпункту 20 пункту «а» частини першої статті 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», п. 31, п.6 розділу VI Законом України “Про житлово-комунальні послуги”, ч.5 статті 13 Закону України «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку», пунктів 4, 5 розділу V Порядку проведення конкурсу з призначення управителя багатоквартирного будинку, затвердженого наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 13 червня 2016 року № 150, враховуючи рішення виконавчого комітету Андрушівської міської ради від 03 квітня 2019 р. № 37 (у редакції рішення виконкому від 21 січня 2021 р. № 23) “Про затвердження Положення про конкурсну комісію щодо призначення управителя багатоквартирними будинками та складу конкурсної комісії”, від 17.03.2023 № 68 «Про оголошення конкурсу з призначення управителя багатоквартирних будинків, визначення та затвердження об’єкту конкурсу», від 17.03.2023 № 69 «Про затвердження конкурсної документації для проведення конкурсу з призначення управителя багатоквартирних будинків», за результатами проведеного конкурсу з призначення управителя багатоквартирних будинків в місті Андрушівка, на підставі протоколу засідання конкурсної комісії від 25 квітня 2023 року № 1, виконавчий комітет Андрушівської міської  ради  

В И Р І Ш У Є :

1. Призначити управителем багатоквартирних будинків в місті Андрушівка:

1) Комунальне підприємство Андрушівської міської ради «КОМСЕРВІС» (юридична адреса: 13400, м. Андрушівка, пл. Т.Шевченка, 7, ідентифікаційний код 33967566) для 28 багатоквартирних будинків, згідно з додатком 1 до цього рішення.

2. Уповноважити міського голову Галину БІЛЕЦЬКУ на підписання договорів про надання послуги з управління багатоквартирним будинком від імені співвласників багатоквартирних будинків згідно з додатками 1 до цього рішення.

3. Відділу комунальної власності, містобудування та архітектури апарату Андрушівської міської ради та її виконавчого комітету, комунальному підприємству Андрушівської міської ради «КОМСЕРВІС»:

1) Протягом п’яти календарних днів з дня прийняття цього рішення забезпечити укладення договорів про надання послуги з управління багатоквартирним будинком окремо на кожний багатоквартирний будинок згідно з додатками 1 до цього рішення.

2) Довести до відома співвласників багатоквартирних будинків інформацію про управителів, з якими укладено договори, шляхом розміщення на офіційному веб-сайті Андрушівської міської ради та в кожному конкретному будинку (на прибудинковій території), зокрема на інформаційних стендах у під’їздах будинків та біля них, відповідного оголошення, що має містити інформацію про повне найменування управителя, його контактні телефони, номер та дату укладення договору, ціну послуги.

4.  Організацію виконання даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Володимира ГОРКУНА.

Міський голова                                                                          Галина БІЛЕЦЬКА


Додатки: