Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №105 від 16.04.2021 р. Про регулювання діяльності з розміщення зовнішньої реклами

16 Квітень 2021

Рішення №105 від 16.04.2021 р. Про регулювання діяльності з розміщення зовнішньої реклами

Оригінальний файл з текстом рішення виконкому: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА РАДА

БЕРДИЧІВСЬКОГО РАЙОНУ ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

від 16 квітня 2021 р.

№105

Про регулювання діяльності з розміщення зовнішньої реклами. 

На виконання ст. 16 Закону України «Про рекламу», відповідно до пп.7, 13 п. “а” статті 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Типових правил розміщення зовнішньої реклами, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 29.12.2003 № 2067, виконавчий комітет Андрушівської міської ради

ВИРІШУЄ:

  1. Покласти функції регулювання діяльності з розміщення зовнішньої реклами на території населених пунктів Андрушівської міської територіальної громади на відділ комунальної власності, містобудування та архітектури апарату Андрушівської міської ради та її виконавчого комітету (далі – робочий орган).
  2. Робочому органу:
    1. вести внутрішній реєстр заяв та дозволів на розміщення зовнішньої реклами (журнал);
    2. у встановленому законодавством порядку подавати виконавчому комітету пропозиції та проект відповідного рішення;
    3. видавати дозвіл на розміщення зовнішньої реклами або відмову у його видачі не пізніше ніж протягом наступного робочого дня після прийняття рішення виконавчим комітетом;
    4. протягом десяти днів з дати реєстрації дозволу надавати органам державної податкової служби інформацію про розповсюджувачів зовнішньої реклами, яким надано дозвіл.
  3. Уповноважити начальника відділу комунальної власності, містобудування та архітектури апарату Андрушівської міської ради та її виконавчого комітету  здійснювати контроль за додержанням Типових правил розміщення зовнішньої реклами.
    У разі порушення порядку розповсюдження та розміщення реклами на території Андрушівської міської територіальної громади уповноваженій особі звертатися до розповсюджувача зовнішньої реклами з вимогою усунення порушень у визначений строк.     
  4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Горкуна В.І.

Міський голова Галина БІЛЕЦЬКА