Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №190 від 18.08.2021 р. Про підготовку об’єктів соціально-культурної сфери Андрушівської міської територіальної громади до роботи в осінньо-зимовий період 2021-2022 р. (за виключенням галузі освіта)

18 Серпень 2021

Рішення №190 від 18.08.2021 р. Про підготовку об’єктів соціально-культурної сфери Андрушівської міської територіальної громади до роботи в осінньо-зимовий період 2021-2022 р. (за виключенням галузі освіта)

Оригінальний файл з текстом рішення виконкому: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА РАДА

БЕРДИЧІВСЬКОГО РАЙОНУ ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

від 18 серпня 2021 р.

№190

Про підготовку об’єктів соціально-культурної сфери Андрушівської міської територіальної громади  до  роботи в осінньо-зимовий період  2021-2022 р. (за виключенням галузі освіта)

Керуючись підпунктом 5 пункту “а” частини першої статті 30, статтями 32, 34, 40, 52 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, статтею 26 Закону України “Про культуру”, статті 19 Закону України “Основи законодавства України про охорону здоров’я”, Закону України ” Про соціальні послуги”, заслухавши та обговоривши інформації в.о. начальника відділу соціального захисту та охорони здоров’я апарату Андрушівської міської ради та її виконавчого комітету Скрицької Н.М., в.о. начальника відділу культури та туризму апарату Андрушівської міської ради та її виконавчого комітету Заєць Т.М. про підготовку об’єктів соціально-культурної сфери Андрушівської міської територіальної громади  до  роботи в осінньо-зимовий період  2021-2022 р. (за виключенням галузі освіта), виконавчий комітет Андрушівської міської ради

ВИРІШУЄ:

  1. Інформації в.о. начальника відділу соціального захисту та охорони здоров’я апарату Андрушівської міської ради та її виконавчого комітету Скрицької Н.М., в.о. начальника відділу культури та туризму апарату Андрушівської міської ради та її виконавчого комітету Заєць Т.М. про підготовку об’єктів соціально-культурної сфери Андрушівської міської територіальної громади  до  роботи в осінньо-зимовий період  2021-2022 р. взяти до відома.
  2. В.о. начальника відділу соціального захисту та охорони здоров’я апарату Андрушівської міської ради та її виконавчого комітету Скрицькій Н.М., в.о. начальника відділу культури та туризму апарату Андрушівської міської ради та її виконавчого комітету Заєць Т.М. взяти під особистий контроль заходи із підготовки об’єктів соціально-культурної сфери Андрушівської міської територіальної громади  до  роботи в осінньо-зимовий період  2021-2022 р.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Демченка С.Д.

Міський голова Галина БІЛЕЦЬКА