Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №87 від 25.03.2021 р. Про заборону торгівлі пластиковими квітами на території Андрушівської міської територіальної громади

25 Березень 2021

Рішення №87 від 25.03.2021 р. Про заборону торгівлі пластиковими квітами на території Андрушівської міської територіальної громади

Оригінальний файл з текстом рішення виконкому: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА РАДА

БЕРДИЧІВСЬКОГО РАЙОНУ ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

від 25 березня  2021  р.

№87

Про заборону торгівлі пластиковими квітами на території Андрушівської міської територіальної громади

Відповідно до статей 30, 33, 59, 73 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою забезпечення чистоти навколишнього природного середовища, зменшення кількості твердих побутових відходів, які засмічують землю та атмосферне повітря, продукти згоряння яких є токсичними і небезпечними для людини, переробка та утилізація яких потребує значних матеріальних витрат, виконавчий комітет Андрушівської міської ради

ВИРІШУЄ:

  1. Заборонити на території Андрушівської міської територіальної громади продаж та розміщення на кладовищах пластикових квітів з 01 квітня по 16 травня 2021 року.
  2. Т.в.о. директора комунального підприємства Андрушівської міської ради «АНДРУШІВКАБЛАГОУСТРІЙ» (Аврамець-Рудик К.В.), старостам сіл забезпечити виготовлення та розміщення на кладовищах інформаційних стендів про  обмеження використання мешканцями громади пластикових та інших штучних квітів та їх шкідливий вплив на природу.
  3. Звернутись до релігійних організацій, які здійснюють діяльність на території Андрушівської міської територіальної громади щодо роз’яснення мешканцям громади про шкідливий вплив штучних квітів та вінків на навколишнє природне середовище.
  4. Відділу освіти, молоді та спорту (Рудюк С.О.) зобов’язати керівників закладів освіти здійснювати широку роз’яснювальну роботу серед вихованців та учнів, з метою виховання культури застосування живих квітів, інформування учнів про значний шкідливий вплив штучних квітів на навколишнє природне середовище.
  5. Відділу інформаційних технологій та інформації (Казмірчук В.А.), старостам сіл забезпечити інформування населення, у тому числі через засоби масової інформації, щодо заборони продажу та розміщення на кладовищах пластикових квітів, про шкідливий вплив штучних квітів та вінків на навколишнє природне середовище.
  6.  Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Горкуна В.І.

Міський голова Галина БІЛЕЦЬКА