Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

21 Вересень 2024

21 вересня – День миру в Україні

Щорічно 21 вересня відзначається Міжнародний день миру. Ще донедавна для всіх українців мир був повсякденною реальністю. Але війна, яку принесла на наші Українські землі росія, змінила нашу свідомість і це свято набуло особливого значення.
Слово «Мир» стало найбажанішим і надзвичайно дорогим для кожного з нас. Спровокована агресором війна забрала тисячі життів українців, зруйнувала десятки тисяч будинків, змусила сотні тисяч людей полишити свої домівки в пошуках миру, залишила невиліковні рани в душах людей.
На сьогодні для нашої держави це свято є особливо значимим. Кожен свідомий українець мріє про якнайшвидше припинення війни в Україні, про повернення рідних, близьких, друзів, про мирне небо над головою, про світле майбутнє дітей, про загоєння нестерпних ран у людських серцях.
Найбільше у світі щастя – це мир, коли люди живуть дружно та спокійно, земля не здригається від страшних вибухів, не ллються сльози горя та втрат.
Нехай цей світлий день стане символом надії на краще, гарантом подолання усіх перешкод та ворогів.
У День Миру бажаємо всім спокою, процвітання і добробуту. Миру в усьому – миру в сім’ях, миру в серцях та миру нашій рідній Україні!
Вічна пам’ять Героям України, які ціною власного життя виборюють мир на нашій землі.

З повагою
міський голова Галина БІЛЕЦЬКА