Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

29 Серпень 2024

29 серпня – День пам’яті захисників України

Шановні жителі громади!

29 серпня, ми вшановуємо пам’ять захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

Україна сьогодні переживає найбільше випробування в своїй новітній історії – збройну боротьбу за незалежність і територіальну цілісність проти російського агресора. У цій війні ми вже маємо тисячі поранених і загиблих мужніх оборонців.

У цей день пригадаймо подвиги захисників України, серед яких є і наші земляки, вшануймо пам’ять військовослужбовців і учасників добровольчих формувань, які загинули в боротьбі за незалежність України.

На жаль, від нас йдуть найкращі. І це – така несправедливість. Тож у цей жалобний день висловлюємо щирі співчуття родинам загиблих захисників, які втратили у війні з російським окупантом своїх синів, дочок, чоловіків, братів, сестер. Ми схиляємо голову перед подвигом захисників усіх поколінь, хто боронив українську землю. Помолімося за душі полеглих! Бережімо пам’ять про наших Героїв!

Цінуймо свободу і незалежність! Робімо Україну кращою та сильнішою! Адже саме цього прагнули усі, хто загинув у боротьбі за нашу землю!

Вічна пам’ять у наших серцях тим, хто пішов у безсмертя, і вічний їм спокій там, на небесах! Честь і хвала живим!

Слава Україні! Героям Слава!

Міський голова                                                  Галина БІЛЕЦЬКА