Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

23 Серпень 2024

23 серпня біля Гражди Пам’яті відбувся урочистий захід присвячений Дню Державного Прапора України.

На захід зібралися представники місцевої влади, керівники структурних підрозділів міської ради, а також жителі міста.

На честь свята відбулось урочисте підняття Державного Прапора. Це почесне право отримали майстер спорту України, чемпіонка Європи, багаторазова чемпіонка та призерка чемпіонатів України з гирьового спорту Надія Свиридюк та  військовослужбовець Збройних Сил України, молодший сержант Владислав Гетьман.

З вітальним словом до присутніх звернулася міський голова Галина Білецька, яка підкреслила, що наш прапор – це символ свободи і незалежності, слави і відродження України. Його маємо берегти і шанувати як найвищу національну святиню. Мить, коли піднімається Прапор України та звучить Державний Гімн, – це момент піднесення, який сповнює серця гордістю за рідну країну.

Галина Іванівна також нагадала коротку історію становлення Українського Державного Прапора та зазначила, що відзначення Дня Державного Прапора запровадили у 2004 році, а сам державний стяг був затверджений у 1992-му.

Галина Білецька та секретар ради Ольга Прокопенко поклали квіти до Гражди Пам’яті. Також хвилиною мовчанням вшанували всіх, хто загинув, боронячи нашу країну від російського агресора.

Піднесений настрій присутнім подарували юні артисти, які влаштували флешмоб на честь свята. Цей флешмоб став яскравим свідченням незламності українського духу і нагадуванням про те, що ми – єдине ціле.