Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

23 Травень 2024

День Героїв

Щорічне свято День Героїв було запроваджене на честь всіх захисниць та захисників України, які протягом багатьох століть боролися за її незалежність та територіальну цілісність і продовжують робити це нині. День Героїв, це свято величі духу українських вояків – борців за волю України і є символом незламності Української нації.

Ми даруємо вдячність та пошану тим, хто без вагань поклав своє щире серце до ніг Матері-України, чий героїчний чин став прикладом для майбутніх поколінь.

Проте День Героїв – це не лише можливість вшанувати пам’ять загиблих за волю України, але і подякувати живим Героям, тим, хто вижив, вистояв і продовжує боронити нашу Батьківщину. 

Кожен українець – із покоління до покоління має передати дітям пам’ять про Героїв на генетичному рівні, бо пам’ять, вдячність і національна гідність є великою силою нашого народу.

У цей день бажаємо кожному, аби на нашій рідній землі, освяченій кров’ю Героїв, запанували мир і злагода.

Вклоняємося Героям, які не повернулися з поля бою, дякуємо живим Героям, хто сьогодні безстрашно продовжує боротись із загарбником.

Слава Україні!

Слава нашим Героям!

З повагою

міський голова         Галина БІЛЕЦЬКА