Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

20 Травень 2024

Шановні працівники банківських установ, щиро вітаємо Вас із професійним святом!

Протягом багатьох років функціонування банківська система довела, що соціально-економічні здобутки країни неможливі без її ефективного розвитку. Банківський сектор динамічно працює виключно в інтересах економіки держави й є невід’ємною її частиною.

У цей святковий день висловлюємо впевненість у тому, що ваш професіоналізм та самовіддана наполеглива праця сприятимуть підвищенню добробуту українського народу.

Після 24 лютого 2022 р. слова «тримати фінансову оборону» перетворились із загальної метафори  на особливий приклад героїчної і високо патріотичної місії, просякнутий досвідом воєнних реалій: постійним стресом, безліччю непередбачуваних ситуацій, невизначеністю.  І ми вдячні всім вам за перемогу відповідальності над страхом, за віру в Україну та віддану роботу задля її перемоги! Завдяки вам наша фінансова система всі ці роки війни працює стабільно та безперервно.

Ефективна робота банків сьогодні – це величезна праця, знання, досвід банківських працівників – економістів, менеджерів, адміністраторів, касирів та багатьох інших, неоціненний досвід ветеранів. Усі вони заслуговують щирих слів подяки й найкращих побажань.

Відзначення Дня банківських працівників є підтвердженням вагомості вашого вкладу в економіку всього суспільства.

Нехай ваш професіоналізм, надійність і вірність зобов’язанням, уміння знаходити правильні й нестандартні рішення в непростих ситуаціях, відкритість усьому новому будуть фундаментом вашого процвітання й успіху.

Вітаючи всіх працівників банківської системи з професійним святом, бажаємо вам міцного здоров’я, сімейного затишку, взаєморозуміння, злагоди та якнайшвидшої Перемоги!

Міський голова                                     Галина БІЛЕЦЬКА