Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №26 від 16.12.2022 р. Про припинення права постійного користування земельною ділянкою та надання дозволу на розробку технічної докуменації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачу в оренду Кучеренко Я.В.

16 Грудень 2022

Рішення №26 від 16.12.2022 р. Про припинення права постійного користування земельною ділянкою та надання дозволу на розробку технічної докуменації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачу в оренду Кучеренко Я.В.

Оригінальний файл з текстом рішення: Завантажити текст

Оригінальний файл з результатами поіменного голосування: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ

Двадцять сьома сесія

Восьмого скликання

16.12.2022

№26

Про припинення права постійного користування земельною ділянкою та надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі в оренду Кучеренку Я.В.

Розглянувши заяву громадянина Кучеренка Ярослава Валерійовича, жителя с.Антопіль, ——- іден.номер ——— про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі в оренду загальною площею 0,64 га в м.Андрушівка, ——-, враховуючи Акт державного виконавця про проведені прилюдні торги від 05.12.2012року, свідоцтво від 25.12.2012 року, Витяг з Державного реєстру прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності №35436 від 17.01.2013року, рекомендації постійної комісії та керуючись ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.ст.12, 93, 120, п.2 ст.134, 141 Земельного кодексу України, ст.ст.19,55 Закону України «Про землеустрій», міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Припинити МПП «Комунальник» право постійного користування на земельну ділянку комерційного використання загальною площею 0,64га в м.Андрушівка, вул.Лисенко, 8а, в зв’язку з набуття іншою особою права власності на будівлі та  споруди, які розташовані на земельній ділянці.
  2. Надати громадянину Кучеренку Ярославу Валерійовичу дозвіл на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі в оренду загальною площею 0,64га для будівництва та обслуговування будівель торгівлі в м.Андрушівка, вул.Лисенко, 8а.
  3. Дозволити громадянину Кучеренку Ярославу Валерійовичу замовити та виготовити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань комунальної власності, інфраструктури, транспорту, житлово-комунального господарства, архітектури, благоустрою та земельних відносин (Рудюк П.М.) та секретаря ради Прокопенко О.В.

Міський голова Галина БІЛЕЦЬКА