Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

25 Вересень 2024

Громада на всі 100!

📢Конкурс «Громада на всі 100»: Андрушівська міська територіальна громада скористається можливістю виграти 100 тисяч доларів!

Програми USAID DOBRE уже 8 років допомагає українським громадам розвиватися. Зокрема, і після початку широкомасштабного вторгнення, підтримуючи прифронтові населені пункти. Цьогоріч у партнерстві зі Starlight Media та Українським кризовим медіа-центром Програма запускає новий конкурс “Громада на всі 100”.

Це матеріальна підтримка на реалізацію важливих і корисних місцевих ініціатив.

Але щоб перемогти, потрібна підтримка її жителів та усіх небайдужих громадян. Більше голосів – більше шансів на перемогу.

Ми готуємо проєкт «Нове футбольне поле зі штучним покриттям (60х40м.)»⚽️, а ви👨‍👩‍👦‍👦 – голосуєте за нього.

Шляхом громадського голосування онлайн оберуть 20 найкращих проєктів громад, ще 20 відбере експертне журі. Детальніше про те, як відбуватиметься голосування, ми розповімо згодом.

Тож слідкуйте за новинами.