Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

14 Вересень 2024

Вітання з Днем фізичної культури і спорту!

Щиро вітаємо спортсменів, тренерів, всіх фахівців галузі фізичної культури і спорту та всіх прихильників фізкультурно-спортивного руху з Днем фізичної культури і спорту, який ми відзначаємо 14 вересня.

Спорт уособлює в собі молодість, велич духу і мужність, а здорові духом і тілом люди складають опору суспільству, адже спорт не тільки дає здоров’я, а й загартовує характер і волю.

Саме наші шановні ветерани, тренери, призери і чемпіони є для нас взірцем здорового способу життя, який приводить до перемоги. І ми маємо їм окремо подякувати за неабиякий внесок у зміцнення спортивних позицій нашої громади і всієї держави у світовому та європейському співтоваристві. А на честь їх перемог у різних куточках світу лунає Державний Гімн України та майорить національний прапор.

Висловлюємо слова щирої вдячності всім, хто працює у сфері фізичної культури, чиїми здобутками ми по праву пишаємося.

Бажаємо всім щастя, миру, міцного здоров’я, терпіння, родинного благополуччя, невичерпного оптимізму, наполегливості, наснаги та примноження здобутків. Нехай Ваш приклад буде поштовхом для більшого розвитку фізичної культури і спорту та взірцем для юних жителів нашої громади.

Міський голова                                                Галина БІЛЕЦЬКА